Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod karkulka1 v 18 led 2011 15:37

Chcem Vás informovať ohľadne môjho problému, ktorý som popisoval 12 led. 2011, že celý problém mi vznikol zipovačom 7-Zip ktorý som používal, bol poškodený.

Ešte mám dotaz: na fóre som raz čítal ale neviem to vyhľadať, sa písalo ohľadne tvrdého resetu po ktorom naskočí tabulka "Zhromažďovanie denníkov" a pod ňou chýbajú šípky áno - nie. Tieto šípky mi tiež chýbajú a chcel by som ich doplniť, aby som nemusel robiť znova reset.
Poradíte ako to odstránim ?
Vďaka za radu
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod fmilan v 18 led 2011 16:16

Myslíš -li obrazovku "Shromažďování údajů" (po česky), která se zobrazí na konci nabíhání Prima, tak to řeší kompletní lang. Zkus přiložený lang a pokud to bude OK, tak v něm vyměň jenom soubor "dictionary.lang" za ten svůj původní.

Lang_Czech.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod karkulka1 v 18 led 2011 16:58

Ja používam Slovak lang + ostatné viď môj podpis.
V langu mám preklad uvedeného textu aj slová áno + nie.
Na obrazovke sa však tieto dve slová aj so šípkami nezobrazia a preto musím potom urobiť ten reset. Potrebujem, aby sa tiež tieto dve šípky zobrazovali.
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod SvoDa v 18 led 2011 17:15

jenže ono nejde o výrazy v dictionary.lang, ale o soubor appusagelogwarn.xhtml, log_collection.xhtml a autotracklogwarn.xhtml a ty ti ve slovak_lang.zip buď v adresáři i18n nebo i18n/480_272 chybí, nebo je v nich třeba chyba.

Proto ti Milan psal, aby jsi použil ten jeho Lang_Czech.zip a dohrál do něj svůj dictionary.lang, abys měl svou slovenštinu.
Teď mne ale napadá, že bys ale se svým dictionary.lang v Milanově Czech_lang a musel navolit v menu stejně Češtinu, jelikož je to Czech_lang a má to taktéž i v info.ini, a i texty v .xhtml jsou různojazyčné, takže jednoduše zkus porovnat obsah svého Slovak_lang.zip s tím Milanovým Czech_lang.zip, a ty soubory, co ti ve tvém Slovak_lang.zip chybí si prostě z Czech_lang.zip dokopíruj.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 18 led 2011 17:43

Ještě jsem objevil originál SK. Vždycky když budeš doplňovat tak přehraj jen ten "Dictionary.lang"

Lang_Slovak.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod karkulka1 v 18 led 2011 18:16

to: fmilan a SvoDa

vďaka za pomoc, tie dva moje pôvodné súbory mali iné veľkosti, lang som si uložil.
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod Deer v 19 led 2011 10:19

Prosím, je někde (ve skinu nebo data.zipu) ošetřený případ, že v databázi radarů je jen jeden úsekový radar a druhý chybí. Primo mi pak donekonečna pípá nebo upozorňuje hlasem na překročení rychlosti a přestane až s dalším zobrazení radaru. Tuším, že v MioMapu to šlo odkliknout tapem na ikonu radaru. Tady u Prima jsem to zatím neobjevil.
Dík
Naposledy upravil Deer dne 19 led 2011 10:45, celkově upraveno 1
Mio H610, Mio C720
Deer

Příspěvekod amatér v 19 led 2011 10:35

Trochu divný problém (úsekový radar bez konce?), ale budiž stačí na chvíli uspat PRIMO a pak ho probudit.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 19 led 2011 10:47

Ono záleží na tom, kde to je ;)
Třeba v Praze na to narazíš, když pojedeš od Barrandovského mostu k tunelu Mrázovka ... v něm je úsekový radar a pokud jedeš tunelem, je to OK. Ale pokud místo do tunelu zahneš doleva do Radlické, tak pojedeš nad tunelem přesně v místě toho počátečního radaru, což si jakákoliv navigace vyhodnotí jako začátek úseku, který pak na Radlické samozřejmě nemá ukončení. Je fakt, že u Prima mi ta nemožnost vypnutí ťápnutím na ikonu radaru zrovna tady dost chybí.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Deer v 19 led 2011 10:50

Mě tak divný nepřijde, protože v databázích radarů je takových případů víc, prostě se mi to čas od času děje, než zedituji konec (nebo zadám pokud úplně chybí). Řešení s uspáním funguje, jen jsem myslel jestli někdo nezná řešení, co vložit do skriptu, aby se dala hláška odkvitovat (zrušit) kliknutím na ikonu radaru.

P.S.: má někdo řešení na hlášení začátku a konce úseku?
section_start_spoken_type=speech
section_start="Začátek úseku."
section_end_spoken_type=speech
section_end="Konec úseku."
Mio H610, Mio C720
Deer

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE