Diky moc SvoDa.
Nakopiroval jsem na prislusne mista ve flashce oba soubory (ppath do adresare program files) a sys.txt do adresare Content. A uz mi jde stlacit na tlacitko NASTAVENI, super,prvni uspech !!
Ale stale mam problem s VOICE....hlasem. Jak jsem psal, z warezu jsem stahl IGO primo 2.4 Truck 4Q 2014. A tam je defaultne nastavena rumunstina.
Tak jsem si stahl cesky vice Zuzana pod timto nazvem >> Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.6.3.6 120707%2B
Jenom kdyz kliknu na tlacitko MioMap, tak mi napise, ze failed VOICE....a vrati mne na zakladni menu.
Na strankach
- Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/
jsem nasel popis VOICE pro IGO Primo. On tam pise o ruznych adresarich atd. Ja to mam ale jednoduchsi, takto >>
MioDevice (diskE) / MioMap / MioMap / Content / Voice a v adresari voice mam ten TTS zip file. Je to takto dobre, prosim ? Nemuzes mi prosim poslat odkaz na soubor z cestinou.....uplne zakladni vezrze staci....ktera i bude slapat ?
Nechapu proc na tomasii webu ukazuje adresar s jmenem ttx_nua_v5 a vramci neho dalsi poadresare. Nejde to tak, jak to mam ja, tedy adresar VOICE v adresari Content a tam uz jenom ten ZIP file s ceskym hlasem ?
diky moc za ochotu.
Mio-Treo.info píše: