Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO Prima a paměť

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO Prima a paměť

Příspěvekod jan.fort v 02 srp 2011 07:18

Chapu.... i tak diky za cisla, alespon vim po cem jit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jan.fort

Příspěvekod jan.fort v 02 srp 2011 07:46

Jedno igo8 mi funguje, ale... :x
kdyz si sam trasu, treba na makarskou, dlouho mi to prepocitava a ve 37% mi to napise, nedostatek pameti.Jak to odstranit, nejak v nastaveni, nebo v sys.txt?
Jedno igo8, co jsem tam mel, mi to prepocitalo bez problemu se stejnyma mapama, takze by to snad pameti nemelo byt-jenze se po 5 min. seklo a prestalo fungovat-zamrzalo.
jan.fort

Příspěvekod Zubr123 v 21 srp 2011 16:31

V noname navigacích s 64MB RAM bývá problém s velikostí volné RAM. Systém je v nich optimalizovaný spíše na multimediální programy místo pro navigace. Konkrétně např. v Navigonu s 64 MB je volných cca 39 MB RAM. V čínách běžně jen 27 MB. V těch, co jsem měl v ruce je navíc nevhodně nastavená hranice mezi Storage a Program memory. Pro navigační programy stačí tak 200 kB storage memory, ale běžně býva nastavení na 2 MB a víc. Já jsem to řešil tak, že unlock zajistí vypnutí všeho zbytečného (vypne se původní menu i unlock) a přestavuje se velikost Storage Memory. V případě zájmu vysvělím podrobnosti pomocí SZ.
TomTom One, Navigon 4310 + iGO8, Primo, TomTom, SmartMaps
Zubr123

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE