Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navon N660 a adresářová struktura? (pomoc)

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Navon N660 a adresářová struktura? (pomoc)

Příspěvekod peppa v 31 bře 2011 14:22

Ahoj, rád bych pronikl trochu víc do adresářové struktury Prima v mém Navonu N660. Podařilo se mi na něm zprovoznit TTS Zuzanu a vlastní ikonky pro KML soubory. Tím to končí. Zásadní problém je v odlišném pojmenování složek. Místo zde většinou používaného Primo, mám od výrobce složku MobileNavigator a navíc jsou soubory rozstrkané po kartě i vnitřní paměti. Veškeré pokročilejší úpravy mi kvůli tomuto zmatku nejdou.

Už jsem si stáhl zde z fóra nějaký MapChanger + obstaral si mapy, stáhl GJ skin s odpovídajícím rozlišením.
Můžete mi někdo, prosím poradit, jak upravit cesty v nastaveních těch souborů? U GJ Skinu vidím "SpeedCamPath=\SDMMC\content a TempHidePath=\SDMMC\~temp_2"; u Mapchangeru vidím zase v readme cesty "DirContent=\SDMMC\Primo\content, DirSave=\SDMMC\Primo\save, ExeName=iGO.exe, Sound=set.wav". Odměnou pro fórum bude přehledný návod použitelný pro Navony. Stejně jako předchozí návod iGo Primo pro začátečníky.

Verze Prima: 1.1 (ještě zkontroluji)
Vnitřní paměť: 2 GB
Paměťová karta: 2 GB (můžu použít větší, neoriginální 8GB)
Originální mapy a soubory: 2,1 GB
Výrobce map: Navteq

Adresářová struktura:
Vnitřní paměť
    <MobileNavigator>
    -<content>
    --<building>
    --<car>
    --<dem>
    --<global_cfg>
    --<lang>
    --<map>
    --<poi>
    --<scheme>
    --<speedcam>
    --<tutorial>
    --<voice>
    -<license>
    -<save>
    --<routes>
    --<TRACKS>
S největší pravděpodobností obsahuje mapy, poi a 3d východní Evropy.

Obsah karty
    <addons>
    -<content>
    --<building>
    --<map>
    --<poi>
    --<speedcam>
    --<tmc>
    -<license>
Podle všeho obsahuje mapy, poi a budovy západní Evropy

Obsah souboru sys.txt
    [device]
    type="navon_N480"

A k tomuto mišmaši jsem minulé léto udělal pár poznatků - radary se mi načítají např. pouze z karty.
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE