Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod hladik2 v 07 kvě 2010 03:09

Píšeš o default skinu a pak, že v dimkovi to jde???No default to nepodporuje,podívej se po patřičném skinu ke tvé verzi.Jo a právě ten Dimka,to je právě taky skin,tak se nediv že v něm to jede.Podívgej se do vlákna o skinech,je jich zde dost a vyber si co se líbí jak na funkce, tak vzhled zobrazení.Já osobně používám Gurjon a Amater a ty jsou zde partou několika šikulků odtuněný k naprosté dokonalosti. :P
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod mkb v 07 kvě 2010 14:27

@emc2peer
V default musí být signál GPS.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1195
Registrován: 14 srp 2008 19:20
Bydliště: Benešov

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod emc2peer v 07 kvě 2010 15:23

@hladik2 : dík za tip, vyzkouším. Aktuálně jsem testoval dimka, ale v mém rozlišení na 4" 480x272 displeji autoradia Sencor je vše moc malinké. Default by vyhovoval přehledností, je ovšem zas bez přidaných funkcí. Tři roky jezdím s Milošem (TT). Teď si zvykám na iGO8...

@mkb : díky za info, bylo mi divné, že se mi to tam občas ukázalo a při dalším startu už zas ne. Zkouším to doma na stole, takže tím se to vysvětluje (občas se gpska chytla). Myslel jsem, že mám chybu v data.zip či sys.txt, ale ať jsem editoval, co jsem chtěl, nemohl jsem se dopátrat funkčního stavu...

Nejvíc budu zápasit s POI (v TT brnkačka). Už je do iGO8 dostanu, ale ještě musím vyřešit ikonky. I po jejich změně se na mapě stejně zobrazuje defaultní zeměkoule. Ale to už je téma pro jiné vlákno. Zatím ale budu pátrat sám a napíšu až zas budu zoufalej... ;)
emc2peer
 
Příspěvky: 5
Registrován: 23 bře 2010 20:57

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod TerrySK v 03 čer 2010 22:33

amatér píše:Zde jsou nové proužky od fantom63 z ruského fóra
Snap_2010.01.17 21.25.39_008.png

radary od fantom63.rar



Chcem sa len opytať či sa pracuje aj na tejto verzii pružkov? Ikonky z miomap a pridanie rychlostnej tabule tak ako to chcel Svoda
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod SvoDa v 04 čer 2010 05:27

Nevím co konkrétně myslíš, chtěl jsem toho po amatérovi hodně :lol: ale nakonec mi vyhovují ty, co jsem dal do skinu gj_6.16_tSif viewtopic.php?p=40907#p40907 pro rozlišení 480x272 resp. viewtopic.php?p=40959#p40959 pro rozlišení 482x220 i 320x240.
Používáš-li jiné, tak si vytáhni ze skinu soubor speedwarn.bmp+spr. a kamerak.bmp jsou v common.
speedwarn.jpg
speed_cams_def.jpg
kamerak.jpg

Odpovídá to Jasperově dB rozšířených radarů. Tento speedwarn.bmp+.spr fakčí, co se týče ikon radarů, s touto dB radarů na silnici i v Primo :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod TerrySK v 04 čer 2010 09:02

dik moc, hodim si tam tieto lišty, jednalo sa mi či nahodou neprerabal tu lištičku od ruskeho fantoma ako finalnu verziu, tu s vrchnymi radarmi rovnakymi ako boli v miomap, ale už mlčím.

PS: Sorry za moje topiky a otazky, zatial len nasavam informacie tak majte strpenie. Ďakujem

PS1: Jedna otazka predsa, ktorý súbor.bmp mení nadstavenie zobrazenia priamo v mape, mam tam deflauntne take žlte, a chcem niečo ine. Len poprosím niekoho nie žiadny odkaz že tam to najdem, už aj tak mám z toho gulaš, ale ja sa zlepším. Ďakujem
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod SvoDa v 04 čer 2010 11:28

Vždyť jsem ti ty obrázky popsal - speedwarn.bmp+spr jsou ty ikony radarů na silnici a napsal jsem ti odkud si je máš vytáhnout ;) ( skin gj_6.16_tSif.zip/ui_igo8/common) :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Předchozí

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník