Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod amatér v 15 úno 2010 21:38

Dobrý fór od GupailoV z ruského fóra
original.JPG

pokud bude zájem
zaplat.JPG
zaplat.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod SvoDa v 15 úno 2010 21:48

Mirku, nemohl bys do té ikony dát "pomáhám a chráním" :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod amatér v 15 úno 2010 22:07

Ale prosím jak je libo. Jen doufám, že tu není nějaký četník, a nespočítá mi to někde na silnici. :roll:
pomahat.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod expertdb v 11 bře 2010 15:20

1) Chtěl bych se zeptat jestli je něším daná velikost proužků konkrétně se mi jedné o Speed_cams. Je nějaký požadavek iGa na počty pixelů? Hrál jserm si s velikostí proužků pro Kamerak,Speedwarn-zde je to ok,ale u těch speed_cams jsem narazil. Mám proužek 36x540pix,k tomu .spr se stripes 36 a přesto když navolím třeba nebezpečná zatáčka ,tak se mi zobrazuje tunel :o . Musí to mít tedy určitý počet pixelů?
2) Ještě prosím k čemu se používá Speed_cams_def ?
3) Nové radary Speed Cams 6.14. later, to nastavení vzdálenosti kdy se mají zobrazovat, funguje jen pro rozšířené radary? Pro těch 5 základních ne?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb
 
Příspěvky: 403
Registrován: 05 pro 2008 18:00

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod fmilan v 11 bře 2010 15:54

Stripes v spr. určuje v podstatě počet ikon na výšku proužku. Pak stripes 36 odpovídá výšce 540pix pro 15 ikon. Zobrazuje-li se ti jiná ikona, pak je máš špatně přiřazené.
Speed_cams_def zobrazuje radary v infopoli vlevo vedle značky s rychlostí radaru.
Používám rozšířené radary, ale myslím, že u těch normálních to nefunguje, protože se v té funkci nezorazují (ale natestoval jsem).
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1987
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod expertdb v 19 bře 2010 11:42

Pokud si v sys.txt povolím: warn_distances=50:200........ ; nastavení vzdálenosti pro varování dle rychlosti
,ovlivňuje to i rozšířené radary? Nějak se mi to nedaří v praxi ověřit :oops: .
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb
 
Příspěvky: 403
Registrován: 05 pro 2008 18:00

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod harcarik v 11 dub 2010 09:01

@ amatér
Nápis v ikone radara je najlepší v ruštine dengi davaj! (prachy dávaj!), lebo tam sa pokuty neplatia, ale dávajú prachy :lol:
Väčšinou bez potvrdenky a ak je vodič inostranec (cudzinec) tak za každú maličkosť. Platí to čo som uviedol v Countryinfo pri Kazachstane.
Uživatelský avatar
harcarik
 
Příspěvky: 40
Registrován: 04 srp 2009 17:27

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod Medvisek v 29 dub 2010 14:18

Prosím,prosím mám navigaci MIO c720 nahrál jsem si do ní tuto verzi IGA 8 a také mi to nezobrazuje radary tak jsem si tady podle toho návodu chtěl přepsat a nemohu najít ty soubory na přepsání speed_cams.bmp a speed_cams.spr :Hledal jsem to v IGU content,speedcam a tyto soubory tam vůbec nemám.Mám tam speedcam.spdb,SpeedCamText a SpeedcamUpdates.spud.Zatím se v IGU moc neorijentuji tak jesli mi někdo pomůže budu moc rád.Předem děkuji :oops:
Medvisek
 
Příspěvky: 1
Registrován: 28 dub 2010 20:53

Re: Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod hladik2 v 29 dub 2010 14:30

hledej je v skinu.rozbal skin: ui_igo-da/common případně hledej v data.zip.Ale to už je tu popsáno :D
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Aktivace menu varování radary

Příspěvekod emc2peer v 06 kvě 2010 23:40

Ahoj.
Prosím o radu, jak lze v default skinu 8.3.4.117940 v menu Varování zobrazit možnost nastavování upozornění na radary.
V Tomsoft Dimka žádný problém. Po přepnutí na default skin se mi sice ikonky radarů zobrazují na hlavní obrazovce, ale nemůžu to konkrétně nastavit.
Prolezl jsem spoustu fór a nikde jsem se nedopátral, proč se radary nezobrazují v menu Varování ani na hlavní obrazovce v Kurzor - Přidat radar.
Google už není můj kamarád (UTFG, GIYF), nic kloudného nenašel. Po 2x 4 hod. večerních vzdávám hledání a pokusy a nechávám se podat...
emc2peer
 
Příspěvky: 5
Registrován: 23 bře 2010 20:57

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků