Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Zobrazení radarů v DA verzi 8.3.4.117940

Příspěvekod amatér v 09 led 2010 23:28

Pánové z Nav N Go připravili malé tajemství pro verze DA, a tím splnili přání nemalé skupinky lidí, aby se v navigační mapě zobrazovaly ikonky konkrétních radarů.
display_1.JPG

Postup je celkem jednoduchý:
Soubory speed_cams.bmp a speed_cams.spr, přejmenujte na speedwarn.bmp a speedwarn.spr
Ti kdo používají klasické (ne rozšířené radary) mohou použít soubory z přiloženého archivu.
Po rozbalení nakopírovat do ui_igo8/common ve skinu nebo přímo do data.zip.
speedwarn.rar

Má to pro mne jednu nevýhodu, ať nastavím ve speedwarn.spr jakoukoli hodnotu DefAlpha, ty mršky jsou pořád průhledné.
Díky Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil amatér dne 10 led 2010 15:08, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod Lakva v 10 led 2010 07:26

Héééééézkýýý!!!! :mrgreen:

Jdu rozchodit DA navzdory tomu, že není pro PDA a tedy nedokáže vytvořit POI z kontaktů. Protože TOHLE mi za to stojí!!!
Uživatelský avatar
Lakva
 
Příspěvky: 867
Registrován: 19 srp 2008 22:38
Bydliště: zemřel v únoru 2013

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 09:56

Míro, je to supr špica speciál a jako vždy ti děkuji za objevení další novinky.
Měl bys být "radní-inovátor".

S těmi radary v GJ skinu to pak vydadá (vč. zprůhlednění) takto:
display_1.jpg


kdy na speedwarn.bmp a speedwarn.spr je nutno přejmenovat kopie souborů speed_cams_def.bmp a speed_cams_def.spr
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 13 led 2010 07:27, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod hladik2 v 10 led 2010 11:23

Pánové nádhera,to se mi líbí ale bude jěště co zlepšovat?.To už je zcela dokonalý skin. :D
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod Lakva v 10 led 2010 12:11

Dane, jak jsi to zprůhlednil, prosím? Úpravou BMP?
Já to mám na 117-ce pořád neprůhledné (přitom POI se zprůhledňují dle nastavení).
Uživatelský avatar
Lakva
 
Příspěvky: 867
Registrován: 19 srp 2008 22:38
Bydliště: zemřel v únoru 2013

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 12:38

Psal jsem o to už o prázdninách zde viewtopic.php?p=26823#p26823 a zde je řešení viewtopic.php?p=26855#p26855 a poslal jsem to i Gurjonovi a on to pak taky začal používat, čili i origo speedwarn.spr či speed_cams_xxx.spr už by to měly obsahovat a jelikož je to v common, tak by to tak mělo fungovat všude (i tobě) už dávno, co se týče jednotné ikony :!: http://gurjon.com/gj_log/
****** 6.10p_da - 2009.09.09 ******
1. Added configuration "Driver alert" (because they at moment are not visible on screen, they are not adjusted).
2. Modified speed cameras adjustment (changed to slider).
3. A camera icon on the map now transparent in the distance, same as POI icons.


Pokud tedy nepoužíváš jinou ikonu speedwar.bmp, takže tě v tomto originál nechává chladným, ale nevšiml sis ovšem, že k ní přibyl soubor speedwarn.spr :!:
Ve vše uvedeném případě jsem však udělal to, co jsem napsal - na speedwarn.bmp a speedwarn.spr jsem přejmenoval soubory speed_cams_def.bmp a speed_cams_def.spr
Naposledy upravil SvoDa dne 10 led 2010 12:50, celkově upraveno 3
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod amatér v 10 led 2010 12:45

Lukáši pošli mi prosím tvůj speedwarn.spr, mě to zprůhlednění s..e, a ať to nastavuju jak chci pořád je to průhledné, a já to nechciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 12:47

:lol: :lol: :lol: :lol: Každý tunič má úplně jiný vkus :lol: :lol: :lol:

Mirku, co kdybys zkusil opačný postup, než jsem popisoval zde - viewtopic.php?p=26855#p26855 ? Pak budou ikony neprůhledné :!: čili pouprav speedwarn.spr, který zní:
Kód: Vybrat vše
    BmpFlags = 0
    DefFlags = ALPHA_PIXEL | ALPHA_LAYER
    DefPhase = 1
    Stripes = 20
    DefAlpha = 32


na tento obsah:
Kód: Vybrat vše
 
    BmpFlags = 0
    DefFlags = ALPHA_PIXEL | GRAB_CENTER
    DefPhase = 0
    Stripes = 20

a pak bys to průhledné mít neměl. Myslím, že to spočívá v tom "| GRAB_CENTER"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod amatér v 10 led 2010 13:03

Vyzkoušeno je to úplně jedno zápis DefFlags = ALPHA_PIXEL | GRAB_CENTER je defaultní zápis v data.zip u klasického speedwarn.spr.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Zobrazení radarů v DA verzi

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 13:05

Kurňa, když opačný postup zprůhledňuje, jaktože opačný postup opačného postupu = původní, nezneprůhledňuje :!: Tak tam zkus dodat řádek DefAlpha = 32 (neprůhlednost, jelikož 0=průhlednost)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Další

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník