Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nastavení zobrazení radarů

Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod cmelak v 23 říj 2009 17:24

Zdravím všechny mám IGO 8.3 a minulý týden jsem si stáhl databázi radarů, vše OK. To samé jsem chtěl provést kolegovi ale zde nemůžu radary rozběhnout. Vím, že v nastavení IGO byla nějaká hláška o nastavení radarů a dále něco v tom smyslu že nastavení může být v nějakých zemích nezákonné. Nejlepší na tom je že tuto záložku nemůžu najít ani na své navigaci kde již jsou radary instalovány.Please help me :(
cmelak
 
Příspěvky: 12
Registrován: 28 srp 2009 09:39

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod vovi v 23 říj 2009 20:01

Ta "záložka" není záložka, ale jednorázové varování, které se objeví při prvním pokusu o zapnutí varování před radary. Ale k tomu prvnímu zapnutí se dostaneš jedině tehdy, když iGo8 už chytilo signál. Jestli to zkoušíš v místnosti od stolu, bude zakopaná sabáka nejspíš právě tady - jdi ven, chyť signál, a ta možnost zapnutí radarového varování už bude přístupná.

Pokud radary nevypneš (nebo nevyrobíš novou čistou instalaci), už to varování o nezákonnosti podruhé neuvidíš.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7334
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod cmelak v 24 říj 2009 05:57

Many thanks ;)
cmelak
 
Příspěvky: 12
Registrován: 28 srp 2009 09:39

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod amatér v 01 zář 2010 10:16

Jedna zajímavá z dnešní cesty ohledně úsekového radaru.
O co jde?
V Bílině je úsekový radar na výpadovce na Teplice
Kód: Vybrat vše
[U70] Bílina, výpadovka na Teplice č.2, 13.776530, 50.560110
[U70] Bílina, výpadovka na Teplice č.1, 13.773889, 50.555000


Toto byl vždy jediný úsekový radar, který mi iGO8 nikdy nezahlásilo (ani vizuálně, ani zvukově), zvykl jsem si, jezdím tam často, takže jsem to pustil z hlavy.
S přechodem na PRIMO, jste asi zjistili, že PRIMO úsekové radary zobrazí, ale zvuk žádný (teď nepíšu o skinu GJ a různých nastaveních, ale o defaultní nastavení PRIMO)!!!. Jenže dnes mě PRIMO překvapilo, nejenže úsekový radar v Bílině zobrazí na mapě, ale spustí i hlášku "Před vámi je úsekový radar. Tome, mohl bys na to mrknout a podle toho Bílinského úsekáče opravit ty ostatní? Poř. zda by nevěděl gumajz.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod Jasper v 01 zář 2010 10:23

Mirku ale mě Primo respektive Zuzana úsekové radary hlásí normálně. :o Projedu počátečním bodem a Zuzana zahlásí to co píšeš. Dokud jsem Zuzanu tam neměl fungovalo mi normálně zvukové upozornění (pípání) pokud jsem v úseku překročil měřenou rychlost. :roll:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod amatér v 01 zář 2010 10:39

Tak já tedy zkusím i jiné :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod Jasper v 01 zář 2010 10:45

Já jsem z toho co jsi napsal trochu zmatený. :lol: V HTC mám Primo 1.1 data zip pouze s úpravami rozlišení a funguje to tak jak jsem psal od samého začátku. Se Zuzanou hlasové oznámení bez ní pouze pípání při překročení rychlosti. V Miu mám ještě Primo 1.0 a dost dloho jsem ho neměl v ruce takže zrovna přemýšlím kde ho vlastně mám. Každopádně pokud mě paměť neklame tak i tam fungovalo to pípání při překročení rychlosti. :roll:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod vovi v 01 zář 2010 16:02

To můžu potvrdit - v Primo 1.0 s "neTTS" hlasem to při překročení průměru v úseku pípá (pokud si to ovšem nevypnete v SYS.TXT).
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7334
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod amatér v 01 zář 2010 16:18

No, začínáme se do toho pěkně motat. Já psal v defaultním nastavení, tedy bez zápisů jak v sys.txt, tak bez pozměněných zápisů v igo9.ini
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nastavení zobrazení radarů

Příspěvekod Jasper v 01 zář 2010 16:28

vovi píše: (pokud si to ovšem nevypnete v SYS.TXT).

Mirku ale Vojta to nepopírá. ;) Víš že já v sys.txt nemám skoro nic. To co popisuju je defaultní chování. Akorát že v Miu mám jednu z prvních verzí Tvého data.zip pro Primo 1.0.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Další

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník