Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Chyby v databázi radarů

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod Jasper v 18 úno 2010 12:23

Pokud se týká radarů na Slovensku tak moje databáze je totožná s tím co je k dispozici na poi.cz. Z jejich databáze vycházím. Takže pokud je tam nějaká chyba doporučuji se obrátit na správce té příslušné kategorie na poi.cz aby to opravil. Já se tam teď díval a na přiložených obrázcích vidíš jaké záznamy tam mají. A to co vidíš je i v mé databázi.
Trenčín mobilní.jpg
Trenčín úsekové.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod rasto8 v 18 úno 2010 13:52

Vcera ked som dal do mia tvoju databazu tak som mal v skine vypnute zvukove upozornenie na usekove radary. Neviem ci preto, ale tvoju databazu mi ukazovalo bez usekovych radarov. Teraz som v skine zapol vsetky radary, urobil scandisk SD kde mam content, nahral tvoju databazu znova a uz mi zobrazuje vsetky radary ako su v tvojich prilozenych obrazkoch. Su tam drobne chyby, ale to uz nieje tvoj problem.
Dik.
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 13:44
Bydliště: SK

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod Jasper v 27 úno 2010 18:50

Byla vydána nová aktualizace viewtopic.php?f=7&t=6
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod JaPan v 28 úno 2010 11:16

Mám dotaz. Jakým způsobem jde nejlépe zjistit, zda je v databázi radarů ten "můj" radar?

Tak např. na trase Brno - Hodonín, v úseku, který je na obrázku, jsou nejméně tři oblíbená místa pro stanoviště mobilního radaru, viz červené kroužky. Mio ovšem hlásí pouze ten úplně vpravo dole (na Čejči).
Radary_Cejc.JPG

V mapě jsem si odečetl souřadnice, otevřel jsem si soubor s radary, vyhledával podobné souřadnice a jejich vložením do mapy jsem zjišťoval o který radar se jedná. V databázi jsem ho tedy nakonec našel, ty ostatní ne. Tento způsob je však neskutečně zdlouhavý, proto ten dotaz nahoře.
Počítám s tím, že od místních zjistím podrobnosti a pak bych tyto informace poslal Jasperovi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu
JaPan
 
Příspěvky: 143
Registrován: 17 říj 2009 09:57

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod mkb v 28 úno 2010 12:27

Naše radarové databáze vycházejí z POI.cz. Není nic jednoduššího, než je doplnit tam. Další várka radarů je již bude obsahovat. ;)
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1202
Registrován: 14 srp 2008 19:20
Bydliště: Benešov

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod amatér v 28 úno 2010 13:01

Jak psal mkb na poi.cz jsou jednotlivé databáze radarů v *.kml souborech, tuto databázi stačí otevřít v programu Google Earth
Snap_2010.02.28 13.00.14_001.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod mkb v 28 úno 2010 13:17

Lze to zjistit uvedeným způsobem. Ale stačí kliknout na ikonu (zeměkoule) u příslušné kategorie a všechny zadané radary uvedené kategorie se zobrazí v mapě.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1202
Registrován: 14 srp 2008 19:20
Bydliště: Benešov

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod JaPan v 28 úno 2010 13:56

To je ono, už jsem to vyzkoušel.
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu
JaPan
 
Příspěvky: 143
Registrován: 17 říj 2009 09:57

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod hladik2 v 28 úno 2010 14:34

Databáze radrů je informativní a pokud někdo zjistí místo sradarem je dobré ho zaslat na poi.cz a z té lze potom čerpat při vytvoření databáze do našich mašinek.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Chyby v databázi radarů

Příspěvekod TerrySK v 05 čer 2010 11:55

No ten Trenčín je domrvený poriadne, neviem z čoho vychádzal zadavateľ usekoviek ale všetky sú zlé, takže som to poslal na zmenu
kto má zaujem

31133 [U50] Trenčín-Štefánikova
Prosím zmazat s usekovych, klasicke oblubene miesto kontroly vozidiel smer Žilina

31135 [U50] Trenčín-Štefánikova
Prosím zmazat s usekovych, klasicke oblubene miesto kontroly vozidiel smer Žilina

31134 [U50] Trenčín-Štefánikova
Prosím zmazat s usekovych, miesto kontroly vozidiel smer Žilina rychlosť 50 km vozidlom alebo prenosnou kamerou

31130 [U50] Trenčín-Kubrá č.1
Prosím zmazat s usekovych, miesto zastavovania vozidiel pri nedodržaní bodu 31134

29266 [U50] Trenčín-Kubrá č.2 + 31132 [U50] Trenčín-Opatová č.2
Nikdy som tam Policiu nevidel ZMAZAŤ

31131 [U50] Trenčín-Opatová č.1
Prosím zmazat s usekovych, miesto kontroly vozidiel obidvoma smermi, rychlosť 50 km
vozidlom alebo prenosnou kamerou

29265 [U50] Trenčín-Opatová č.3
Prosím zmazat s usekovych, klasicke oblubene miesto kontroly vozidiel obidvomi smermi

31136 [U50] Trenčín-Bratislavská
Prosím zmazat s usekovych, miesto kontroly vozidiel smer Bratislava rychlosť 50 km vozidlom Policie

Takže keď to uzavrem usekový ani jeden, Rasťo8 môžeš to určite potvrdiť

Ďalšia chybka v mobilnych

7770 [M130] D1. smer Trencin
Zmazať alebo presunuť do stacionarnych je to stacionarny radar na stlpe smer Trenčín + kamera udržby dialnic.
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron