| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

Teda ono je to trochu jinak ta utilita je vytvořena v Excelu.
  Teda ono je to trochu jinak ta utilita je vytvořena v Excelu. 

Teď mě něco napadlo
  Teď mě něco napadlo   Mahude nemáš nějaký kontakt na magistrátu aby nám to potvrdil nebo vyvrátil.
  Mahude nemáš nějaký kontakt na magistrátu aby nám to potvrdil nebo vyvrátil.   
  Navíc mám pocit že původně u něj byl nastaven úhel i směr a teď není.
  Navíc mám pocit že původně u něj byl nastaven úhel i směr a teď není.  

. treba na kacerove, proti OMV meri laserem odvazlivec z prostredniho zeleneho pruhu smerem ven a ten tam neni. Taky chybi obcasne mereni na Prumyslove ... atd. Kam se to ztraci ?
 . treba na kacerove, proti OMV meri laserem odvazlivec z prostredniho zeleneho pruhu smerem ven a ten tam neni. Taky chybi obcasne mereni na Prumyslove ... atd. Kam se to ztraci ?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků