Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Potíže s radary

Re: Potíže s radary

Příspěvekod amatér v 23 bře 2013 23:28

V klasickém skinu, v nastavení. Skin dimka to má předělané, ale zrušit zobrazení radarů v něj jde také.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Potíže s radary

Příspěvekod ulicnak1 v 24 bře 2013 00:21

Ahoj mám skin dimka tomsoft ,ale ikony zmizí jenom, když vypnu nastavení bodů výstrah. Ach jo :D
Navigace:Je to moje hobby
Mobil:Samsung GT-l9100,Android 4.0.3
Sony nav-u 73tc
Becker Ready 50
Uživatelský avatar
ulicnak1
 
Příspěvky: 16
Registrován: 23 črc 2012 22:15

Re: Potíže s radary

Příspěvekod amatér v 24 bře 2013 00:34

No a kdy jindy by k tomu mělo dojít?
Můžeš ješt+ě vyzkoušet nastavení.
Kód: Vybrat vše
[3d]
max_speedcam=6
max_speedcam_on_horizont=1
max_camera=6
max_camera_on_horizont=1


číslo určuje počet zobrazení.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Potíže s radary

Příspěvekod ulicnak1 v 24 bře 2013 00:48

Nejde to nastavit tak,aby ikony nebyli vidět a jenom při přiblížení třeba na 500 metrů se objevilo upozornění :?:
Navigace:Je to moje hobby
Mobil:Samsung GT-l9100,Android 4.0.3
Sony nav-u 73tc
Becker Ready 50
Uživatelský avatar
ulicnak1
 
Příspěvky: 16
Registrován: 23 črc 2012 22:15

Re: Potíže s radary

Příspěvekod petr-47 v 29 bře 2013 08:42

Zdravím,
může mi někdo poradit, co vše napsat do souboru sys.txt na zprovoznění hlasu TTS a hlášení radarů. Mám iGO Primo 9.6.7.235654 thin-v1.3, hlas Voice TTSpro-Nua5-An-Czech v.8.0. 130304, skin fmilan & amatér skin v. 2.3a.
Jedná se o zápisy

[dynamiccompressor]
[tts]
[warning]

Děkuji za odpověď
petr-47
 
Příspěvky: 1
Registrován: 01 úno 2012 17:09

Re: Potíže s radary

Příspěvekod dvorak1954 v 12 pro 2015 16:56

Prosím o pomoc, mám IGO PRIMO na SD kartě v rádiu z ČÍNY, nenačítá mi to signál GPS, Zdeněk
dvorak1954
 
Příspěvky: 2
Registrován: 12 pro 2015 16:48

Re: Potíže s radary

Příspěvekod SvoDa v 12 pro 2015 19:06

zkus dopsat do sys.txt
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[gps]
port="2"
baud="38400"
background_navigation=1
set_messages=0
Jeto hlavně o hodnotách a port a baud.
Ideální je na tom přístroji zkusit rozběhnout iGO8, tam lze totiž po jeho spuštění navolit automatické ladění GPS, které si hodnoty port a baud nadje a tyto hodnoty pak dopsat do sys.txt pro Primo.

Nebo nemáš zapojenou anténu GPS.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Potíže s radary

Příspěvekod dvorak1954 v 13 pro 2015 13:28

Anténa je zapojená, navigace fungovala, ale poničila se mi karta SD, poslali jinou a teď to nejde, nebyly tam ani mapy, co mám nastavit v portu a baudu. Díky Zdeněk
dvorak1954
 
Příspěvky: 2
Registrován: 12 pro 2015 16:48

Předchozí

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron