Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Potíže s radary

Potíže s radary

Příspěvekod slava68 v 29 led 2011 18:51

prosím o radu.Mám nově 8.3.4 a mám problém s ohlášením radaru v defaultním skinu IGO8.Stáhl jsem si z Poi.cz poslední cz txt. radary auložil do content/speedcam.Následně po zapnutí navigace se vytvořil soubor spdb a spud.Soubor spdb obsahuje také data,která se mají vytvořit z txt souboru jak jsem se dočetl.
Můj problém s radary je,že je vidím na mapě,ale nezazní pípání.V menu mám zvuky radary zaškrtnuto.To pípání se aktivuje ať projíždím jakoukoliv rychlostí v dosahu radaru nebo jen při překročení povolené rychlosti ?
Dík za radu
slava68
 
Příspěvky: 37
Registrován: 11 bře 2010 10:43

Re: Potíže s radary

Příspěvekod amatér v 29 led 2011 18:58

1) vždy jen v reálu
2) podle nastavení
- pokud je vybráno při přiblížení, tak vždy
- pokud je vybráno při překročení rychlosti, tak jen při překročení.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Potíže s radary

Příspěvekod slava68 v 29 led 2011 19:08

Zítra to ještě jednou vyzkouším a prosím ještě mám jeden dotaz,který sice nepatří do radarů,ale nechci zakládatdalší téma.Týká se ohledně ikon poi.
Mám tu verzi poi od Ceda asi 57 mb.Jsou tam dané modré ikony pro různé body.Jde tam dát ikony v bmp jako jsou na poi.cz ?
To bych asi musel stáhout třeba nákupní střediska z poi.cz a dát do vlastních poi v Igo8 ? Ale potom se mi budou překrývat s těmi s Ceda?
Děkuju za radu
slava68
 
Příspěvky: 37
Registrován: 11 bře 2010 10:43

Re: Potíže s radary

Příspěvekod amatér v 29 led 2011 19:20

Už jsi ho jednou založil, NE?
Podívej se sem
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Potíže s radary

Příspěvekod odjinud v 09 zář 2011 22:19

Zdravím,

jsem v situaci jako Sláva68 - zrovna jsem dohrál radary stejně jako on, ale nejde mi v navigaci zapnout varování. Prostě tam úplně v menu chybí ta položka, kde se zapíná varování pro radary. Je tam varování před vysokou rychlostí a pak hned upozornit v režimu chodce. Mezi tím, kde by měly být ty kamery, není nic. :cry:
Je to divný, protože v nápovědě je o těch kamerách/radarech povídání - jak to nastavovat atd.

Nevíte někdo, kde to zapnout?

Předem díky moc, mám tu navigaci nově.
odjinud
 
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2011 21:56

Re: Potíže s radary

Příspěvekod hladik2 v 09 zář 2011 22:33

[warning]
speedcam_enabled=1
Alespoň toto si dej do sys.txt
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Potíže s radary

Příspěvekod odjinud v 09 zář 2011 23:15

Díky za info. Dal jsem to tam ale nabídka zapnutí varování se neobjevila. Má se to nějak resetovat? Nebo to varování se tím už zaplo a pozná se to v reálu?
odjinud
 
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2011 21:56

Re: Potíže s radary

Příspěvekod Jasper v 10 zář 2011 05:32

Možná se zeptám blbě ale zkoušíš to s aktivním příjmem signálu GPS. Bez něj radary zapnout nejdou.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Potíže s radary

Příspěvekod odjinud v 10 zář 2011 11:44

Nezkoušel jsem, tím to bylo. Tohle by mě fakt nenapadlo, díky moc, Jasper!
odjinud
 
Příspěvky: 3
Registrován: 09 zář 2011 21:56

Re: Potíže s radary

Příspěvekod ulicnak1 v 23 bře 2013 23:21

Ahoj,asi neumím hledat,ale dá se nějak vypnout ,aby se mi nezobrazovali ikony radarů na mapě .Tady je obrázek
Obrázek

:lol:
Navigace:Je to moje hobby
Mobil:Samsung GT-l9100,Android 4.0.3
Sony nav-u 73tc
Becker Ready 50
Uživatelský avatar
ulicnak1
 
Příspěvky: 16
Registrován: 23 črc 2012 22:15

Další

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník