Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod amatér v 26 kvě 2010 00:57

Tak jsem se zeptal přímo u zdroje, a odpověď potvrzuje, to co zde bylo řečeno: Modifikovat .exe soubor je potřeba pouze pro Švýcarsko. Úprava .exe souboru, tak jak ji popsal jamesbond, je jediná cesta jak docílit zobrazování radaru, žádný zápis do sys.txt nepomáhá. Kdo by soubor potřeboval, a nechce se s ním babrat :arrow: :) (už asi půl roku :lol: :lol: :lol: )

Raffke_jr píše:@amatér:
Hi, nice to meet you here
Yes, there are only restrictions in showing speedcams in switzerland, but you might modify your official version as well. You only need to have a current SPEEDCAM.TXT


Vielen Dank Raffke_jr
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod addam v 26 kvě 2010 16:56

Kluci, děkuji všem za reakce na můj původní dotaz.

Ovšem přiznám se, že z toho legislativního hlediska mám další střípek, který nezapadá do mozaiky - v současných navigacích MIO MOOV (tzn. program MioMap 2008 alias ČínskáPomsta 2008 alias Mireo Cardinale), je konfiguračním INI souboru mimo jiné tento zápis: "exc_speed_cams=Osterreich,Deutschland,Schweiz"

Když je upozorňování na radary v DE a AT povoleno, tak proč by to MIO u svých navigací defaultně zakazovalo?
Na druhou stranu říkám, že v případě značky MIO bych se ničemu nedivil - třeba jsou papežtější víc než papež ... ale vrtá mi to hlavu ... :roll:
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod jamesbond v 26 kvě 2010 17:23

Upozorňovanie na radary je v CH, DE zakázané. Povolené je v AT (pozri predchádzajúce strany :idea: ) a ostatných krajinách.
jamesbond
 
Příspěvky: 23
Registrován: 20 dub 2010 17:36

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod addam v 26 kvě 2010 17:28

OK, omlouvám se za nepozornost a opravuji svůj předchozí příspěvek :oops:
Proč to MIO defaultně zakazuje i v AT, když to tam není zákonem zakázané?
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod jamesbond v 26 kvě 2010 17:31

Neviem, asi nečítajú stránku rakúskeho automotoklubu :lol:
jamesbond
 
Příspěvky: 23
Registrován: 20 dub 2010 17:36

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod petko556 v 26 kvě 2010 20:29

Myslím, že by stačilo v exe zameniť "SUI" za skratku pre ČR, resp. SR a testovať v ČR (SR) a nie v CH??
petko556 - C720(FT), FW: R02+3+9913+1018,
iGO 8.3.1.53228xxx, ++0.8-UNIc
Uživatelský avatar
petko556
 
Příspěvky: 32
Registrován: 02 črc 2008 19:57
Bydliště: Svätý Jur

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod tomasii v 27 kvě 2010 20:29

To je dobrý nápad, to zkusím.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3383
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod vovi v 02 čer 2010 19:18

Tak pánové, úprava je na světě už i pro Primo - prý tam sice řetězec "_SUI" v exáči vůbec není, ale už se na to přišlo (samostatné vlákno v novém inspiračním fóru).
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod proby v 27 zář 2010 14:26

ahoj chystám se ancestu do francie přes norimberk, frankfurt až na francouzský hranice. nevíte jak je to s kontrolama rychlosti v německu? Jak často měří a upozornují na to značky? Díky moc
proby
 
Příspěvky: 2
Registrován: 27 zář 2010 14:23

Re: Upozorňování na radary v Německu, Rakousku, Švýcarsku

Příspěvekod Miroš v 27 zář 2010 15:06

Zrovna v Německu bych s překračováním rychlosti moc neprovokoval. Pokud jsi tam nikdy nebyl, tak zjistíš, že tam většinou jezdí striktně podle předpisů (i naši) a to, co se děje na našich silnicích, je pěkná džungle. Na dálnici mají sice neomezenou rychlost, což je např. víceproudá kolem Mnichova, ale jinde mají třeba každý kilometr značku se 120 km/h, rozšířené jsou světelné aktivní značky, kdy monitorují provoz a podle toho přizpůsobují rychlost (v noci za silného deště i na 80 km/h).
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 773
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník