Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak pridat radary do slozky speedcam?

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 16 bře 2014 17:37

Zajimavé,když vynecham zapis tak mi nezobrazuje exit,čísla exitu
Na některych mistech,ne všude jak když je zápis
Naposledy upravil Bohooc dne 16 bře 2014 17:45, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 17:43

Bohooc píše:Přitom zapisu se vypne J.wiev, škoda

amatér píše: při jakém máš tam 4

Bohooc píše:Zajimavé,když vynecham zapis tak mi nezobrazuje exit,čísla exitu

Bylo by konečně možné, napsat o jakém z těch 4 je tedy řeč?
Mimo to, co to má společného s "Jak pridat radary do slozky speedcam?"
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 16 bře 2014 17:58

Bez toho zápisu to vypadá takhle, stejné místo

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek


signposts_without_laneinfo=1
Naposledy upravil Bohooc dne 16 bře 2014 18:16, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 18:04

amatér píše:
Bohooc píše:Přitom zapisu se vypne J.wiev, škoda

amatér píše: při jakém máš tam 4

Bohooc píše:Zajimavé,když vynecham zapis tak mi nezobrazuje exit,čísla exitu

Bylo by konečně možné, napsat o jakém z těch 4 je tedy řeč?
Mimo to, co to má společného s "Jak pridat radary do slozky speedcam?"


Já už si připadám jako negramot :roll:
Bohooc píše:Bez toho zápisu to vypadá takhle, stejné místo
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Labant Jan v 16 bře 2014 18:40

pod spojlerem je napsáno
signposts_without_laneinfo=1
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 18:42

Aha, tak to se omlouvám. Přehlédl jsem. :oops:

Zápis signposts_without_laneinfo=1 upravuje zobrazení návěstních tabulí bez šipek.
Obrázek
Pokud zápis není jsou návěstní tabule se šipkami pro odbočování.
Obrázek

Bohooc píše:Jde mi oto že bez toho zápisu mi exit nezobrazuje-ten zápis mi zároven blokuje junction wiev

Ano, blokuje. A logicky, vždyť je zvoleno bez směrových šipek, a k čemu je náhled křižovatky (JV) bez směrových šipek.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Labant Jan v 16 bře 2014 18:43

přitom kvantu odpovědí se ani nedivím. :)
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 16 bře 2014 18:46

Jde mi oto že bez toho zápisu mi exit nezobrazuje-ten zápis mi zároven blokuje junction wiev
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Předchozí

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron