Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak pridat radary do slozky speedcam?

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod agent007 v 07 bře 2014 21:04

Předem díky
agent007
 
Příspěvky: 221
Registrován: 25 úno 2010 10:16

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 11 bře 2014 14:59

amatér píše:Trochu odbočím. Při testování sw. Be-On-Road mě zaujala jedna věc. Zobrazování čísel exitů na dálnicích. Dá se to udělat jako POI ve formě *.kml souborů, ale mne napadlo využít databázi radarů, kde jsou stále ještě nějaké volné pozice, napadlo mě pro tento účel využít pozici "Hospital, Ambulance", byl by o to zájem?

Databáze je hotová, teď to ještě doladíme s Jasperem.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Snap_2014.03.11_14h46m33s_001_.png
Screenshot_2014-03-11-09-40-50.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Mio-Treo.info v 11 bře 2014 16:44

Vypadá to opravdu dobře :bravo:

_______________________________________________
Odesláno ze ZOPO ZP980 pomocí Tapatalk Pro
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1009
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2014 07:20

Nehledím darovanému zubu na koně, nápad je to výborný, ale nebylo by vhodnější, aby to byla ve vizuálním varování jen ikona se vzdáleností a bez značky limitu rychlosti s tím, že bych si v menu nastavil varování při přiblížení ?
Pokud mne paměť neklame, už jsem bez značky limitu nějaké varování viděl, jen nevím, co bylo v daném případě v dB.txt jinak.
Stačilo by, abych si v dB.txt v příslušných položkách (14.0720780,50.4939640,1,130,2,324) přepsal tu 130ku na nulu ? Nebyla by tam pak ale značka s limitem "0" ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 12 bře 2014 08:09

Pokud dané kategorii nenastavím rychlostní limit bude se zobrazovat bez značky.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 12 bře 2014 08:16

Pokud je řeč o tom co jsem ukázal o tři posty výš. Tak jen tolik:
- upravil jsem k tomuto účelu utilitu repair_speedcam_CZSK.zip, kdy u dálničních sjezdů je nastaveno:
1) "Pouze při překročení rychlosti" zobrazí se pouze ikona, bez jakéhokoli zvukového upozornění
2) "Při přiblížení" zobrazí se ikona a proběhne hláška (pouze jednou a dost).
Nenašel jsem totiž jinou možnost jak zabránit případnému opakování hlášky (v tomto případě je opakování dost nepraktické), můj záměr byl jen pouhá informace, nic víc.
- nechápu tedy, proč by tam neměl být zobrazen rychlostní limit v daném úseku?

Ještě na závěr, od prvního zkoušení uběhla nějaká doba, za kterou jsem udělal potřebné úpravy, obrázek jsem použil pro ilustraci, byl po ruce, nyní je zobrazování malinko jinak.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 16 bře 2014 03:13

Nevím zdali to už tady není někde,ale ktěm exitům
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek

[interface]
show_signpost_chk=1
laneinfo_signpost_enabled=1
signposts_without_laneinfo=1
showexitnum=1


[Vím,asi jsem objevil Ameriku,kritiku vznesu]
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 12:58

Ano, v nových mapách HERE se při naplánované trase na návěstí objeví piktogram dálničního sjezdu, na kterém trasa pokračuje výjezdem z dálnice. To, co popisuji je zobrazení dálničního sjezdu a upozornění na něj, s trasou i bez trasy. Jen ještě čekám na vyjádření jaspera, něco jsme mu poslal ke konzultaci, ale zatím nemám jeho odpověď.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 16 bře 2014 15:37

Přitom zapisu se vypne J.wiev, škoda :(
Zkoušel jsem hustopeče smer brno,a ani jeden se nezobrazil.
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 17:14

Bohooc píše:Přitom zapisu se vypne J.wiev, škoda

No, ale při jakém máš tam 4
z toho:

- laneinfo_signpost_enabled=1 zbytečný, jde o defaultní nastavení PRIMO
- signposts_without_laneinfo=1 značení bez pruhů
- show_signpost_chk=1 ???
- showexitnum=1 ???, pokud máš pocit, že právě tento zápis zobrazuje číslo exitu v návěstích, tak ne. Nic takového nemám a čísla exitů se mi zobrazují.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník