Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak pridat radary do slozky speedcam?

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod guffy v 29 lis 2010 08:24

Hmmm, děkuji
S pozdravem Guffy
guffy
 
Příspěvky: 33
Registrován: 02 bře 2009 13:05

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod mafian v 06 bře 2014 11:08

Ahoj všem prosím poradíte mi pročetl jsem forum, ale z informací nejsem nijak moudrý poradil by mi prosím někdo trpělivý jak jednoduše dostanu všechny radary ČR a infa rychlosti do Igo v androidu? Mluví se tady všude o nějakých převodech doopravdy z toho nejsem moudrý, zkusil jsem vložit soubor radary.txt pro igo z poi.cz, ale připadá mi, že oproti databázi, kterou jsem vložil do garminu je ta v igo docela chudá a hodně radarů chybí. Děkuji za radu.
mafian
 
Příspěvky: 21
Registrován: 19 srp 2013 11:04

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 06 bře 2014 11:56

Ahoj,pokud aktualizuješ skrze .txt tak musíš smazat speedcam.spdb jinak si novou databázi nenatáhne, můžeš aktualizovat i z spud.com placené.
Radary lze přidat i manuálně, vybereš místo na mapě a dáš možnosti-volby nebo zobrazit, a tam se ti zobrazí položky historie provozu,aktualni provoz a taky položka přidat kameru.
Nevím zdali máš skin nebo ne...

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Ivo K v 06 bře 2014 13:24

@ mafian
Já používám soubory radarů do Jaspera ZDE. Na ty ses díval?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5460
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod mafian v 06 bře 2014 14:49

Díky zkusím, jenom nevím jak poznám jak jsou aktuální?
mafian
 
Příspěvky: 21
Registrován: 19 srp 2013 11:04

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Ivo K v 06 bře 2014 15:10

Vždyť je to jasné. :idea: Např. CZSK_130504_txt.rar :arrow: jsou v 4.5.2013. :cool: :ano:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5460
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Bohooc v 07 bře 2014 00:12

Tak jsem zkusil databázi,
Neprišel jsem nato jak vypnout zobrazení hasičské stanice školní zóny na mapě.
Hasiči přijedou když hoří 8-)
Děkuju
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod SvoDa v 07 bře 2014 06:27

Bohooc píše:... jak vypnout zobrazení hasičské stanice školní zóny na mapě.
Hasiči přijedou když hoří 8-)
hasičskou stanici školní zóny neznám, ale v nastavení - zvuk - Výstraha => vizuální či zvukové (nebo oboje) varování vypnout kterékoliv kategorie radarů jde, ale ikonka na silnici tam bude vždycky (pokud příslušné kategorie neodmažeš z dB radarů, nebo používej je základních 5 kategorií radarů).
Krom toho se to tu už řešilo viewtopic.php?p=94404#p94404
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod amatér v 07 bře 2014 19:36

Trochu odbočím. Při testování sw. Be-On-Road mě zaujala jedna věc. Zobrazování čísel exitů na dálnicích. Dá se to udělat jako POI ve formě *.kml souborů, ale mne napadlo využít databázi radarů, kde jsou stále ještě nějaké volné pozice, napadlo mě pro tento účel využít pozici "Hospital, Ambulance", byl by o to zájem?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Mio-Treo.info v 07 bře 2014 19:49

Samozřejmě ano, Míro :bravo:
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 974
Registrován: 29 led 2009 23:26

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron