Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak pridat radary do slozky speedcam?

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 12:19

Ale asi jsem spatne polozil. Ja mam u sebe jeden soubor POI pro CR, kde mam nahrano vse (hotely,restaurace....)

Chci si jeste nahrat POI pro Irsko a chtel jsem vedet, zda muzu stahnout nekde jeden soubor POI pro irsko, kde bude vse, tak jak to mam pro CR, nb musim pro irsko delat vse zvlast?
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 12:24

Asi jsem spatne polozil otazku. Ja mam ve sve navigaci soubor POI, kde mam POI pro CR v jednom souboru. Chci si stahnout do navigace jeste POI pro Irsko. Lze to stahnout tak,abych mel pak dva soubory? mysleno POI pro Cr a POI pro Irsko, nb budu mit v navigaci POI pro CR a pro Irsko si musim stahnout vse (hotely, restaurace, pumpy..) zvlast ve formatu .kml a nahazet do slozky POI? Dik
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 15 úno 2010 12:28

Vždyť to píšu. ;) Soubory s koncovkou poi jsou pro jednotlivé země od vydavatelů map. Takže soubor poi pro Irsko určitě někde najdeš. Zkus strýčka googla a zadat třeba Ireland.poi. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 12:35

Dobre, dekuji.

Jeste jeden dotaz co me napadnul ohledne radaru. Je nejaky rozdil mezi tim, pokud si ty radary davam do slozky speedcam, nebo jestli si je stahuju ve formatu .kml a davam je do slozky POI? Mam na mysli vyhody a nevyhody, nb to nema zadny vliv.
Daniel
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 15 úno 2010 12:39

Radary v kml se budou chovat jako POI takže je sice můžeš vidět v mapě ale nbude ti na ně fungovat varování.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 13:00

Dobre, dekuji moc. odpovedel jsi mi na vse a moc ti dekuji. Jeste si pohraju s temi skiny.

daniel
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod guffy v 26 lis 2010 15:58

Chlapi,

když si stáhnu X souborů .txt s radary z poiplaza a ty .txt dám do Speedcam v Primo, tak to schroustá, vytvoří si .spud a .spdb a jede to ok. Když to samé udělám v IGO8.3.4, tak to při náběhu udělá fatal error ...... a nenaběhne to. Když tam dám jeden .txt, tak ho to vezme a je to ok.

Vím, že u IGO8 by tam měl asi být jen jeden .txt, ale pokud je zkopírovávám do jednoho, tak mám pocit, že se to nějak divně slučuje a přepisuje. Je na to nějaký fígl???

Nevíte někdo co s tím???

Děkuji
S pozdravem Guffy
guffy
 
Příspěvky: 33
Registrován: 02 bře 2009 13:05

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod SvoDa v 26 lis 2010 16:34

O tom, že Primo schroustá několik .txt (tím pádem různě pojmenovaných, aby mohly být vedle sebe v jedné složce (content/speedcam)) do .spdb pochybuji, ikdyž u primo je třeba všechno je možné :? (nejspíš to ale schroustá ten první .txt, nebo jen ten, co se jmenuje speedcam.txt , nebo jsem tě špatně pochopil a myslíš tím několik .txt v jednom, správně pojmenovaném speedcam.txt souboru, ale velkém (moc kB). Pak ten fatal error může být nedostatkem paměti v rámci "chroustání (na loadingu je to proces warning initializing...
Soubor .spud si Primo vytváří např. v rámci editace radarů stávajících či ručního vkládání nových.

Slučovat více texťáků do jednoho jde přeci tak, že na konec (za poslední řádek) jednoho přidám obsah druhého, atd. (samozřejmě vyjma záhlaví) a když výsledný soubor bude mít název speedcam.txt Primo si je v pohodě přechroustá.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod guffy v 29 lis 2010 08:00

Je to takto,

když kopíruji obsah více txt se speedcam do jednoho z poiplaza, tak tam dávám různé ( stacionární, mobilní,...) a u některých mám pocit, jako by byly úplně stejné. Když je takto sloučím do jednoho, tak z toho Primo vytvoří . spdb nějaké velikosti. Když je tam dám každý zvlášť s jiným jménem, tak je .spdb mnohem větší, což by naznačovalo tomu, že si načetl vše.

Někde jsem četl, že to samostatně jde
S pozdravem Guffy
guffy
 
Příspěvky: 33
Registrován: 02 bře 2009 13:05

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2010 08:08

Dle mé zkušenosti stačí od každé země použít dB radarů stacionárních, jelikož je nejobsáhlejí a navíc již ostatní typy radarů (mobilní,...) obsahuje. Když si porovnáš obsahy těch .txt souborů (např.přes NotePad++) zjistíš, že když nejsou zcela identické, liší se jen v pár kouscích a tyto stačí k dané zemi z jednoho .txt do druhého doplnit, jinak tam budeš mít mraky duplicit.

Jinak dávat do content/speedcam několik .txt mne nenapadlo a ani to nezkouším.
Někdo, kdo zná "pajšl" .spdb by musel porovnat, co se tím vlastně stane a zadli i tato forma dB radarů je pro primo použitelná.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků