Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak pridat radary do slozky speedcam?

Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 10:34

Zdravím vás všechny.

Měl bych dotaz ohledně přídávání radarů do složky .../content/speedcam. Pokud mám ve složce soubor např. speedcam.spud, nebo speedcam.txt,kde mám radary pouze České republiky a chtěl bych tam přidat např. radary pro Irsko, tak musím přislušné soubory smazat a nahrát tam radary pro kompletni Evropu? jde mi o to, že pokud tam chci vložit radary z Irska, tak se soubor jmenuje stejně-speedcam.txt a tudiž mi ten můj předchozí přepíše. můžete mi prosím poradit, jak to udělat?

Děkuji Daniel
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod SvoDa v 15 úno 2010 10:44

Už se to tu někde psalo.
Když použiješ jasperovy SpeedCamUpdates.spud pro ČR a SK, můžeš do složky content/speedcam k němu přidat např. SpeedCam.txt s obsahem jen některé země např. z viewtopic.php?p=38521#p38521 a nebo sloučit texťáky těch zemí které potřebuješ. Soubor SpeedCam.txt si vytvoří i SpeedCam.spdb a ten se nebude "bít" s SpeedCamUpdates.spud od jaspera
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 15 úno 2010 10:44

Jednoduše. Pro ČR a SK používej radary ve formátu spud viewtopic.php?f=7&t=6 a k nim si přidávej txt dle své libosti. ;)

EDIT hele Dane nepotkáváš při svojí rychlosti sám sebe. :lol: :lol: :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 11:18

Děkuji za odpovědi, rady. Nn, nepotkávám, jezdím slušně :D . Chtěl bych se teda ještě zeptat. U POI to funguje jak? Mám nahrané POI jen pro ČR. Soubory se jmenují každý jinak, jen mají stejnou příponu .poi, takže by se neměli nahrazovat, ale zůstavat ve složce 2, 3, 4....Uvidí je má navigace, když tam budu mít vice souboru s připonou .poi, nb je musím nějak sloučit? Dííík ;)
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 15 úno 2010 11:21

To o tý rychlosti bylo na SvoDu. ;)
Ve složce POI můžeš mít souborů kolik chceš.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 11:35

Dík. Je až neuvěřitelné, jak rychle se tu člověk dočká odpovědi. V POI mám jasno. jen ujistěni se ohledně těch radarů. Já tam mam soubor speedcamupdates.spus. Pokud chci přidat zbytek Evropy, či jen některé země, tak si mám vše, nb jednotlivé země sloučit do jednoho souboru a přejmenovat jej na speedcam.txt. Po restartu tam budu mít teda soubory. speedcamupdates.spud, speedcam.txt a automaticky vytvořený soubor proti "bití se" se souborem speedcamupdates.spud?

Daniel
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 15 úno 2010 11:40

Přesně tak. K tomu spud musí být jen jeden txt takže ideálně je stáhnout si pouze země které potřebuješ a sloučit je do jednoho souboru txt. Pozor na to že v závislosti na velikosti txt souboru respektive počtu záznamá v něm se ti může stát že první spuštění iGo bude trvat i několik minut během kterých sei iGo právě vytvoří ten soubor spdb. Další spuštění už budou normální.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 12:05

Diky moc !!! Mel bych jeste dve otazecky a uz te pak nebudu otravovat ;)

Prvni se tyka POI. Byl jsem na strankach poi.cz, poiplaza.com....Vzdy, kdyz si chci stahnout POI, tak musim jednotlive pro hotely, bankomaty, obchody.....Asi jsem to tam nenasel, nebo je nejaka rada, jak to udelat tak, abych si stahnul body POI pro CR do jednoho souboru? U me je situace takova, ze mam v navigaci POI pro CR, ale chci si tam jeste nahrat POI pro Irsko a chtel bych si stahnout jen jeden soubor.

Druha se tyka skinu. Mam zakladni skin. Kdyz bych si jej chtel zmenit, tak si nejsem jist, jak to provezt. Otevru slozku Miomap, Miomap, a tam mam pak zazipovane 2 soubory: branding a data. To znamena, ze je musim smazat a nahrat tam nove stazene? napr. diMka, Gurjon... Muzu mit nainstalovany jen jeden skin, nebo i vice skinu a menit si je nekde v menu?

Dik moc.
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod Jasper v 15 úno 2010 12:12

Sice jsme ve vlákně o radarech ale budiž. Musíš rozlišovat o co ti vlastně jde. Soubory s koncovkou POI jsou od vydavatelů map pro jednotlové státy a slučovat se nedají. Je opravdu jedno kolik jic ve složce POI máš. Pokud ti jde o vlastní kategorie POI například z webu poi.cz tak návod jak na to najdeš tady viewtopic.php?f=8&t=8

Pokud se týká skinu tak patří do složky content/skin a s data.zip nemá nic společného.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak pridat radary do slozky speedcam?

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 15 úno 2010 12:14

Dobre, dekuji moc za ochotu.
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Další

Zpět na Radary pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník