Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Potíže s hlášením radarů

Re: Potíže s hlášením radarů

Příspěvekod Jasper v 07 srp 2008 04:39

Takže včerejší cesta domů. Pokud mám nastaveno pokročilý režim tak je funkční hlasové varování a kvičení při překročení. To pípnutí se ozve pouze pokud je nastaveno varování "při přiblížení" jinak ne.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Zdenek C v 07 srp 2008 06:13

jaho píše:@vovi: nevím jestli nejsem trochu "mimo mísu", ale někde jsem četl, že u skinu PlusPlus se upozornění na radar ozve pouze v případě, že překročíš povolenou rychlost. Dnes jsem si to ověřil v praxi a je to pravda...

Se zájmem sleduji diskusi. Podobně jsem bojoval s radary v Miomapu. Teď mám iGO, poslední verzi skinu ++4 2008-08-02 tomasII&SvoDa+ a zdá se, že vše funguje. Nastavení: pokročilý, zapnuto, Jitka, varovné pípání (tady budu muset vyměnit zvuk, ale jinak se mi libi, že když jedu nad rychlosti radaru, tak se o tom opravdu dozvím). Radar se mi ohlásí při libovolné rychlosti. Včera jsem ho testoval při chůzi a nebyl problém-Jitka ho ohlásila, a ve vizualním varování se (pomalu :D ) zmenšovala vzdálenost. Další radar to na chvíli ohlásilo při fluktuaci směru, když jsem stál na přechodu na křižovatce (měl jsem vypnutou statickou navigaci SirfTechem, protože jsem testoval záznam trasy v řežimu chodec-mimochodem bez problému).
Zdenek C

Příspěvekod SvoDa v 07 srp 2008 06:22

Já myslím, že problém Jaspera a Voviho byl v tom, že si mysleli, že radar se hlásí hlasem jen při přibližování.
Při přibližování na rozdíl od Rikse jen pípá bez hlasového upozornění.
V PlusPlus se hlasem hlásí jen s tou funkcí pokročilý - radar zahlásí hlasem a pak to pípá při překročení. Mně toto taky vyhovuje víc než Riks
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 07 srp 2008 07:17

Zase až tak hloupej nejsem - to nastavení radarů ovládám :oops:
Samozřejmě tam mám nastaveno pokročilý ... kdybych neměl, tak se mi ani nezobrazí možnost volby hlasu. Nevím, jestli je to lokalitou, nebo třeba nějaká náhodná chyba vzniklá nějakým poškozením souboru, ale prostě je to tak - starší verze ++ dnes ráno byla v pohodě; pak jsem zastavil a přepl na tu novou, pro jistotu zrestartoval celé MIO, znovu překontroloval nastavení a zase to nepovídá.
Teď si to celé stáhnu znovu a uvidíme...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 07 srp 2008 08:04

To mne zajímá vovi, jak ti to dopadlo. Není totiž nic horšího, když to ostatním jde a někomu ne.
Když už to jde i Jasperovi a vy dva jste měli stejný problém, tak jsem z toho jelen, srnec i daněk :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 07 srp 2008 08:31

Už jsem to naládoval, po obědě s tím pojedu po Praze - pak dám vědět.
Pro jistotu jsem si stáhl dvě verze s různou průhledností; zkusím chování obou.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod humbuk v 07 srp 2008 08:43

Tak me se to porad nepodarilo rozchodit, zkousel jsem to cele znova a vse nakopiroval (zkousim i varianty orig sys.txt a upraveny sys.txt z tomasii webu), mnohokrat zkontroloval jestli je vse ve svych slozkach. Bohuzel se mi radary nehlasi ani ve skinu Riks. Postup je tak trivialni, ze nevim, co muzu delat spatne... Proste ve slozce \iGO8\content\AUDIO mam soubory CSF2_10_kmh_0.ogg ...az CSM_warning_4.ogg . Ale ukazku hlasu upozornujici na radar neslysim ani pri jeho nastavovani, takze to bude nejaky zakladni problem...
Netusite v jakem souboru a kde je nastavena cesta k souborum ve slozce AUDIO - ze bych rucne overil, jestli to je dobre?
Dekuji moc
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod vovi v 07 srp 2008 08:59

Chybka je v umístění AUDIO!!!
Musí být na stejné úrovni jako CONTENT - tedy iGo8\AUDIO
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod humbuk v 07 srp 2008 09:15

ja se picnu, tusil sem ze to bude nejaka blbost. Uz to beha :) Diky moc
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 07 srp 2008 09:18

Přesně jak píše vovi, a hlavně, že jsem ti to tu včera i psal v souvislosti s Riksem
SvoDa píše:... pokud má někdo problémy s hlasovým varováním radarů, musí mít příslušné soubory ve sloužce AUDIO vedle složky content, kdy název AUDIO musí být psán s velkými písmeny.
If you have problem with warning speedcams spoken alert.
1. add AUDIO folder next to CONTENT folder
2. AUDIO folder must be with big letter

Já to velkými písmeny mám, aniž bych to býval předtím tušil.

Složka musí být vedle content, to je samo sebou

@Vovi: tak už jsi zase jediný, komu to hlášení v PlusPlus nejde :o
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Radary pro iGO