od SvoDa v 25 čer 2009 17:08
JJ, já už před časem přišel na to, že když mám v MFD/iGO8/content "jen něco" (jen věci pro ČR a euroasia.dem, 1 lang, 1 skin, 1 voice, aby to chodilo poČR i bez karty), bere si to z SD/iGO8/content jen to, co není v MFD/iGO8/content a to pouze v tom případě, že v sys.txt není
[folders]
content="%SDCARD%/content"
Pokud tam je, tak bere iGO8 z MFD pouze content z SD a svůj content na MFD zcela ignoruje.
Nejlépe to vyzkoušíš tak, že na MFD budeš mít např. jiné skiny v content/skin než v iGO8 na SD
Zápisem
content="%SDCARD%/content"
uvidíš to, co je v content na SD
bez tohoto zápisu, či s jeho vystředníkováním uvidíš v seznamu jen ty skiny, co jsou na MFD, ale mapy, POI, dem a building si to stejně bere z SD
jestli se "devítková verze chová jinak, to jsem nezkoušel, mám stále na MFD 53558
Ideální stav je ten, že mám v content na MFD jen málo věcí a většinu beru z iGO8/content na SD (bez cesty v sys.txt), ale podstatné je to, že ty samé soubory, co mám v MFD/iGO8/content mám v SD/iGO8/content taky. Pak se to nehádá a jedno nenahrazuje druhé.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.