Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: Mio-Treo.info
FuDa píše: Zkoušel jsem reset i odpojení rádia od baterie, ale displej se rozsvítí pouze při startu/bootování s nápisem "Loading" a pak zhasne...nevěděl by někdo ještě nějaký fígl, jak to vrátit do továrního nastavení?
kafry píše:Bude to tou zimou.Mám ten samej problém.Když to ráno točím tak se mi rozladí radio.A když bylo tepleji tak mi to nedělá.A možná to nebude úplně vina baterky ,ale spíše rádia.BMW mi nedovolí točit v kuse do KO baterie,zachovává si nějakou energii pro sebe,tak si myslím že ta troška pro udržení rádia tam určitě zůstane ,ale radio je stejně rozladěné.
Jó a furt mi nejdou ty tlačítka
Defrost píše:kafry píše:Bude to tou zimou.Mám ten samej problém.Když to ráno točím tak se mi rozladí radio.A když bylo tepleji tak mi to nedělá.A možná to nebude úplně vina baterky ,ale spíše rádia.BMW mi nedovolí točit v kuse do KO baterie,zachovává si nějakou energii pro sebe,tak si myslím že ta troška pro udržení rádia tam určitě zůstane ,ale radio je stejně rozladěné.
Jó a furt mi nejdou ty tlačítka
Máš to v SZ
Zpět na SENCOR - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků