Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: Mio-Treo.info
deusexx píše:Trochu jsem zagooglil a našel toto:
Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's .... Igo8 doesn't save any information about the POI's in the save folder
Tak nevím.Já se s tím nikdy nesetkal.
vovi píše:Podle toho výpisu to vypadá ale na starší iGo2006 - iGo8 má jinak členěné složky. Takže jediné řešení je dostat tam komplet iGo8 celé znova - do té složky ResidentFlash.
Já tu navi neznám, ale zkusím pár návrhů:
- není tam nějaký "souborový manažer", kterým by se dalo něco spustit?
- nezkoušel jsi vygooglovat nějaký unlock pro tenhle přístroj?
- ten KRS umí jen tyhle výpisy, nebo taky ještě něco jiného (konkrétně spuštění programu)?
Pokud se dá alespoň v jednom případě odpovědět kladně, je napůl vyhráno. Sežeň si nějaký Total Commander pro mobilní Wokna (třeba na http://www.tomasii.cdc.cz je mezi jinými aplikacemi ve složce APP pro skiny Miomap/iGo8), pak si sestav požadovanou verzi iGo8 na kartu a pomocí toho TC (spuštěného tím nalezeným postupem) ji nakopíruj z karty do ResidentFlash. Pokud ještě přejmenuješ iGo8.exe na stejné jméno, jaký měl ten původní navigační soft, pak by mělo jít iGo8 spustit dokonce i stejným tlačítkem (pokud tam tedy bylo a pokud to nestratuje automaticky).
A samozřejmě bude třeba upravit SYS.TXT pro konkrétní strukturu složek v navi. Pro začátek bych pouil takový ten minimalistický (bez sekce [folder]). Další důležité hodnoty do SYS.TXT ([gps]) by měly jít obšlehnout z toho původního SYS, který tam podle toho tvého výpisu je.
blabla píše:Dle velikosti map jde nejspíš iGo 2006, verze map 2007.10
blabla píše:novější mapy jsou (odkazy třeba tady ), pokud je do navigace dostaneš, budeš mít s velkou pravděpodobností problém s licencí - mapy budou zamčené
Zpět na SENCOR - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník