Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8 na Sencor SCD 9104/9204 HELP

Zde řešíme všechny modely auto-rádií SENCOR s GPS - např. SDC 9104/9304/9204 ...

Moderátor: Mio-Treo.info

IGO 8 na Sencor SCD 9104/9204 HELP

Příspěvekod david539 v 21 čer 2009 19:31

Cawte mam toto radio sa GPS ale neviem do neho dostat to IGO8 jediny sposob je cez pametovku ale ked si stiahnem subory na pametovku a vlozim do radia napise mi ze invalid file prosim pomoc piste aj na david539@azet.sk


_____________________________________________________
Edit Mio-Treo.info:


Návody:

od uživatele Defrost >>> viewtopic.php?p=35597#p35597
od uživatele balosh >>> viewtopic.php?p=57407#p57407
david539
 
Příspěvky: 255
Registrován: 21 čer 2009 18:33

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod deusexx v 21 čer 2009 20:35

Trochu jsem zagooglil a našel toto:
Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's .... Igo8 doesn't save any information about the POI's in the save folder
Tak nevím.Já se s tím nikdy nesetkal.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod david539 v 22 čer 2009 12:37

deusexx píše:Trochu jsem zagooglil a našel toto:
Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's .... Igo8 doesn't save any information about the POI's in the save folder
Tak nevím.Já se s tím nikdy nesetkal.


tak teraz mi to ani nepojde?
david539
 
Příspěvky: 255
Registrován: 21 čer 2009 18:33

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod david539 v 24 čer 2009 17:04

Ludia zistil som ze na mojom Sencore SCD 9104 GPS je nahodene IGO sice neviem ake ani nic viacej ale este viem ze ako temu pouziva Cydle
Tu je vypis z toho co mi ulozilo na pametovku ale aj tak neviem ako tam dostat IGO 8 prosim PORADTE
KRS Examine txt File

OS ver : 03.01.80
SW ver : KRS_MAIN V0.9.65 08/03/14
RADIO ver : 01.09.03
Serial Num : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Nand Free Space : 723600 kb

IGO :

\ResidentFlash\igo\voice---------------------------

\ResidentFlash\igo\voice---------------------------

V_ARA_M1.ZIP 1550441 bytes
V_BUL_F2.ZIP 4148896 bytes
V_BUL_M2.ZIP 4411056 bytes
V_CMN_F1.ZIP 862862 bytes
V_CRO_F1.ZIP 759022 bytes
V_CZE_F2.ZIP 1169490 bytes
V_CZE_F3.ZIP 3654013 bytes
V_CZE_M2.ZIP 1026841 bytes
V_CZE_M4.ZIP 3667610 bytes
V_DAN_F1.ZIP 888683 bytes
V_DAN_M1.ZIP 830729 bytes
V_DEU_F4.ZIP 1502404 bytes
V_DEU_M4.ZIP 1618222 bytes
v_dut_f31.zip 1313673 bytes
V_DUT_F4.ZIP 1644240 bytes
V_DUT_M3.ZIP 1071084 bytes
V_DUT_M4.ZIP 1662824 bytes
v_eng_aus_f1.zip 892864 bytes
v_eng_aus_m1.zip 839473 bytes
v_eng_uk_f1.zip 892290 bytes
v_eng_uk_f3.zip 2018562 bytes
v_eng_uk_m2.zip 2120397 bytes
v_eng_us_f1.zip 916939 bytes
v_eng_us_m2.zip 1160654 bytes
v_eng_us_m3.zip 2135934 bytes
V_ESP_F3.ZIP 951342 bytes
V_ESP_M2.ZIP 1111209 bytes
V_FIN_F3.ZIP 1303263 bytes
V_FIN_M3.ZIP 1265298 bytes
V_FLE_F2.ZIP 969191 bytes
V_FLE_F3.ZIP 1015734 bytes
V_FRA_F4.ZIP 139091??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
\ResidentFlash\igo\skin---------------------------

\ResidentFlash\igo\skin---------------------------

CYDLE.ZIP 311166 bytes
\ResidentFlash\igo\scheme---------------------------

\ResidentFlash\igo\scheme---------------------------

BOZI.ZIP 11880 bytes
BROWN.ZIP 3091 bytes
GC.ZIP 2357 bytes
green+brown.zip 3163 bytes
GREEN.ZIP 3134 bytes
GS.ZIP 2433 bytes
JOVE.ZIP 4174 bytes
jovenight.zip 2437 bytes
YELLOW.ZIP 11590 bytes
YOB.ZIP 2077 bytes
\ResidentFlash\igo\maps---------------------------

\ResidentFlash\igo\maps---------------------------

Albania.fbl 64726 bytes
Basemap.fbl 4606961 bytes
Belarus.fbl 144221 bytes
BosniaHrz.fbl 125848 bytes
Bulgaria.fbl 227541 bytes
Croatia.fbl 3105596 bytes
CzechRep.fbl 17034724 bytes
Estonia.fbl 2879126 bytes
Greece.fbl 7799204 bytes
Hungary.fbl 10282257 bytes
Latvia.fbl 2545402 bytes
Lithuania.fbl 3282013 bytes
Moldova.fbl 68120 bytes
Montenegro.fbl 44988 bytes
Poland.fbl 24120951 bytes
Romania.fbl 262666 bytes
Serbia.fbl 135149 bytes
Slovakia.fbl 6682484 bytes
Slovenia.fbl 3111017 bytes
Turkey.fbl 18008013 bytes
Ukraine.fbl 409697 bytes
WestEUMajor.fbl 36337831 bytes
\ResidentFlash\igo\lang---------------------------

\ResidentFlash\igo\lang---------------------------

ARABIC.ZIP 111894 bytes
bulgarian.zip 111501 bytes
CATALAN.ZIP 108301 bytes
CROATIAN.ZIP 107336 bytes
CZECH.ZIP 115478 bytes
DANISH.ZIP 108877 bytes
DUTCH_BE.ZIP 109281 bytes
DUTCH_NL.ZIP 112326 bytes
english_aus.zip 93910 bytes
english_uk.zip 98955 bytes
english_us.zip 98534 bytes
ESTONIAN.ZIP 101129 bytes
FINNISH.ZIP 111473 bytes
FRENCH.ZIP 114638 bytes
french_can.zip 105960 bytes
GERMAN.ZIP 117656 bytes
GREEK.ZIP 123938 bytes
HEBREW.ZIP 98337 bytes
hungarian.zip 113966 bytes
indonesian.zip 109504 bytes
ITALIAN.ZIP 111398 bytes
LATVIAN.ZIP 103911 bytes
lithuanian.zip 105990 bytes
MALAY.ZIP 106250 bytes
norwegian.zip 111457 bytes
POLISH.ZIP 113472 bytes
portuguese.zip 114112 bytes
portuguese_bra.zip 111552 bytes
ROMANIAN.ZIP 107834 bytes
RUSSIAN.ZIP 119595 bytes
SERBIAN.ZIP 102782 bytes
SLOVAK.ZIP 108194 bytes
slovenian.zip 107078 bytes
SPANISH.ZIP 111516???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
\ResidentFlash\igo\poi---------------------------

\ResidentFlash\igo\poi\speedcam---------------------------

\ResidentFlash\igo\poi\speedcam---------------------------

SpeedcamUpdates.spud 13 bytes
\ResidentFlash\igo\poi---------------------------

\ResidentFlash\igo\gpslog---------------------------
CheckPrtID.dll 89088
IGOPNA.EXE 3035148
KRS.INI 168
NaviLauncher.exe 7168
SYS.TXT 978
AAASHELL.DLL 38912
DATA.ZIP 3250216
GPSTMC.DLL 87552
GX.DLL 8704
LICENSE.DB 13312
TAHOMA.TTF 383140
TAHOMABD.TTF 355436
device.nng 32
route.dat 4238
david539
 
Příspěvky: 255
Registrován: 21 čer 2009 18:33

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod vovi v 24 čer 2009 17:43

Podle toho výpisu to vypadá ale na starší iGo2006 - iGo8 má jinak členěné složky. Takže jediné řešení je dostat tam komplet iGo8 celé znova - do té složky ResidentFlash.

Já tu navi neznám, ale zkusím pár návrhů:
- není tam nějaký "souborový manažer", kterým by se dalo něco spustit?
- nezkoušel jsi vygooglovat nějaký unlock pro tenhle přístroj?
- ten KRS umí jen tyhle výpisy, nebo taky ještě něco jiného (konkrétně spuštění programu)?

Pokud se dá alespoň v jednom případě odpovědět kladně, je napůl vyhráno. Sežeň si nějaký Total Commander pro mobilní Wokna (třeba na www.tomasii.cdc.cz je mezi jinými aplikacemi ve složce APP pro skiny Miomap/iGo8), pak si sestav požadovanou verzi iGo8 na kartu a pomocí toho TC (spuštěného tím nalezeným postupem) ji nakopíruj z karty do ResidentFlash. Pokud ještě přejmenuješ iGo8.exe na stejné jméno, jaký měl ten původní navigační soft, pak by mělo jít iGo8 spustit dokonce i stejným tlačítkem (pokud tam tedy bylo a pokud to nestratuje automaticky).

A samozřejmě bude třeba upravit SYS.TXT pro konkrétní strukturu složek v navi. Pro začátek bych pouil takový ten minimalistický (bez sekce [folder]). Další důležité hodnoty do SYS.TXT ([gps]) by měly jít obšlehnout z toho původního SYS, který tam podle toho tvého výpisu je.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7371
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod blabla v 24 čer 2009 17:45

Dle velikosti map jde nejspíš iGo 2006, verze map 2007.10
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod david539 v 24 čer 2009 20:12

vovi píše:Podle toho výpisu to vypadá ale na starší iGo2006 - iGo8 má jinak členěné složky. Takže jediné řešení je dostat tam komplet iGo8 celé znova - do té složky ResidentFlash.

Já tu navi neznám, ale zkusím pár návrhů:
- není tam nějaký "souborový manažer", kterým by se dalo něco spustit?
- nezkoušel jsi vygooglovat nějaký unlock pro tenhle přístroj?
- ten KRS umí jen tyhle výpisy, nebo taky ještě něco jiného (konkrétně spuštění programu)?

Pokud se dá alespoň v jednom případě odpovědět kladně, je napůl vyhráno. Sežeň si nějaký Total Commander pro mobilní Wokna (třeba na http://www.tomasii.cdc.cz je mezi jinými aplikacemi ve složce APP pro skiny Miomap/iGo8), pak si sestav požadovanou verzi iGo8 na kartu a pomocí toho TC (spuštěného tím nalezeným postupem) ji nakopíruj z karty do ResidentFlash. Pokud ještě přejmenuješ iGo8.exe na stejné jméno, jaký měl ten původní navigační soft, pak by mělo jít iGo8 spustit dokonce i stejným tlačítkem (pokud tam tedy bylo a pokud to nestratuje automaticky).

A samozřejmě bude třeba upravit SYS.TXT pro konkrétní strukturu složek v navi. Pro začátek bych pouil takový ten minimalistický (bez sekce [folder]). Další důležité hodnoty do SYS.TXT ([gps]) by měly jít obšlehnout z toho původního SYS, který tam podle toho tvého výpisu je.


Suborovy manazer som tam nenasiel ziadny cez ktory by sa dalo vojst do pameta GPS
Unlocky som nenasiel ziadne
Vypis zatial mi urobil len tento ziaden iny
A este neviem ci mi radio otvori ten Total Commander alebo ked mas nejaky link tak posli lebo do takych veci nesom velmi prosim
Nasiel som aj Složka APP tak som to stiahol a zajtra odskusam ci to pojde a ked nie tak uz neviem lebo ono samo rozcitat tie mapy .fbl nevie ale mi vypisalo tie cesty kde su ulozene len musi sa dostat do HDD ale neviem ako
Naposledy upravil david539 dne 24 čer 2009 20:28, celkově upraveno 1
david539
 
Příspěvky: 255
Registrován: 21 čer 2009 18:33

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod david539 v 24 čer 2009 20:12

blabla píše:Dle velikosti map jde nejspíš iGo 2006, verze map 2007.10


Blabla :
neda sa stiahnut mapa z IGO 06 ale nova aktualna?
david539
 
Příspěvky: 255
Registrován: 21 čer 2009 18:33

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod blabla v 24 čer 2009 20:30

novější mapy jsou (odkazy třeba tady ), pokud je do navigace dostaneš, budeš mít s velkou pravděpodobností problém s licencí - mapy budou zamčené
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod david539 v 24 čer 2009 20:41

blabla píše:novější mapy jsou (odkazy třeba tady ), pokud je do navigace dostaneš, budeš mít s velkou pravděpodobností problém s licencí - mapy budou zamčené


No su ale do toho ich nedostanem lebo ked ich skopirujem na SD a dam do GPS tak to nerozcita a mam ram 2 sloty na SD jeden na UPDATE a jeden Normalny na prehravanie suborov , ked som dal do slotu na UPDATE a dal update na radiu napisalo ze NIEJE NAJDENY STARTOVACI PROGRAM alebo nieco v tom zmysle a ked dam do druheho slotu tak pise invalid file . Podla mna ten slot na UPDATE je totalna SOMARINA lebo nenasiel som ZIADEN soft. pre SENCOR SCD 9104 GPS
david539
 
Příspěvky: 255
Registrován: 21 čer 2009 18:33

Další

Zpět na SENCOR - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník