Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO pro Sencor

Zde řešíme všechny modely auto-rádií SENCOR s GPS - např. SDC 9104/9304/9204 ...

Moderátor: Mio-Treo.info

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod JaRoY v 01 srp 2010 10:39

Dal som Primo do 9304 . Je tam rozlisenie 320x240. Nechce mi spustit. Napise nieco ze tento skin nepodporuje rozlisenie 320x240. Co mam zmenit aby mi to spustilo?
JaRoY
 
Příspěvky: 117
Registrován: 24 pro 2009 21:32
Bydliště: LM

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod JaRoY v 01 srp 2010 14:11

Uz som vyriesil, ale teraz mi niekedy napise ze mam malo pamate. Ked vymazem niekotre mapy co nepouzivam, alebo niektore voice, tak bude Primo brat menej pamate?
JaRoY
 
Příspěvky: 117
Registrován: 24 pro 2009 21:32
Bydliště: LM

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 01 srp 2010 15:30

2 JaRoY:

Vymazání hlasů na to jistě mít vliv nebude, protože při startu programu se načítá pouze ten, který máš nastavený Obrázek Jinak mapy mám v Primu pouze ČR a okolí (D, A, PL, SK) a ještě (nebo také zatím Obrázek ) se mi nestalo, že by to hlásilo nedostatek paměti - a to ani v "husté" silniční síti a zástavbě v Praze Obrázek
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod JaRoY v 01 srp 2010 18:28

Uz mi to funguje, len dualni zvuk nejde. Ide zvuk radia, alebo len navi. Spolu nejdu. Dal som aj sys z igo8 kde to islo a nepomohlo. Ide to niekomu?
JaRoY
 
Příspěvky: 117
Registrován: 24 pro 2009 21:32
Bydliště: LM

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 01 srp 2010 19:21

2 JaRoY:

Zkoušel jsem to také a nic Obrázek Nejde to ani s novou verzí Prima a zrovna tak v ní nefunguje TMC Obrázek
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod JaRoY v 02 srp 2010 17:32

No tak teraz nam neostava nic ine, iba cakat kym zase nejaky specialista nepride na to ako to spojazdnit.
JaRoY
 
Příspěvky: 117
Registrován: 24 pro 2009 21:32
Bydliště: LM

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod JaRoY v 05 srp 2010 06:24

SKusal to uz niekto? Bez dual zvuku je Primo na nasich radiach nepouzitelne :cry:
JaRoY
 
Příspěvky: 117
Registrován: 24 pro 2009 21:32
Bydliště: LM

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 05 srp 2010 08:30

2 JaRoY:

A proč by bylo nepoužitelné :?: Obrázek :?: Akorát se musíš smířit s tím, že ti nejde duální zvuk, ale Primo jede naprosto v pohodě Obrázek
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod hladik2 v 05 srp 2010 12:04

To záleží na výběru,budu se řídit dle navigace,nebo poslouchat rádio?Asi to pro řidiče nejde dohromady,sledovat cestu,navigaci,poslouchat rádio.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: iGO PRIMO pro Sencor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 05 srp 2010 14:25

2 hladik2:

V defaultní navigaci (Cydle) to funguje bez problémů a je to náhodou dobrá vychytávka - máš puštěnou navigaci a na pozadí ti hraje rádio (MP3 CD, nebo muzika z paměťové karty či USB) a jakmile chce navigace vydat hlasový povel, hudba na pozadí se automaticky vypne a je slyšet pouze navigace. Po zaznění hlasového povelu se zase spustí hudba na pozadí a navigace jede dál jen obrazově Obrázek Bohužel v iGOPrimo to zatím nemaká, snad se ale podaří najít řešení - i když to samozřejmě není nic, co by bránilo v užívání iGO Primo, protože ta defaultní navigace je jakýsi klon MioMap 3.x a mapy má 2 roky staré Obrázek
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

PředchozíDalší

Zpět na SENCOR - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník