Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8 na Sencor SCD 9104/9204 HELP

Zde řešíme všechny modely auto-rádií SENCOR s GPS - např. SDC 9104/9304/9204 ...

Moderátor: Mio-Treo.info

Re: IGO 8 na Sencor SCD 9104 HELPP

Příspěvekod kubis v 11 bře 2010 18:03

Nevíte prosím někdo co s tím?
Application Setting.exe has performed an ilegal operation
and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: Setting.exe
Exception: 0xC00000FD
Address: 0001BBAC
Sencor SCD 9304 GPS
iGO žádné
kubis

Příspěvekod kajapro v 11 bře 2010 18:18

jarin.b píše:
kajapro píše:@SiViN díky za snahu.Takže mi co mame 9304 máme smůlu.Ja vždy koupim něco co je na h....

Nehaž flintu do žita, nějak to jít musí!
V tom souboru, který jsi nahrál na Hellshare, je soubor images_english.zip. Ten obsahuje několik složek, z nichž každá obsahuje několik obrázků ve formátu BMP. Zkoušel jsi některý z nich upravit?

Díky docela si mě potěšil,ale nic jsem nezkoušel,já zrovna nejsem znalej v grafických programech.To jedině že by zkusily kluci co umí tady dělat pro radia 9104 nebo 9204.Hold budu čekat.
Sencor SCD 9304 GPS
iGO8 v.8.3.4.102680
kajapro

Příspěvekod PeervanD v 12 bře 2010 07:45

david539 píše:caute .. chcel by som sa opytat ci da sa zmenit obrazok pri spustani radia ... skusal som vojst do radia a tam to nastavit .. nastavit som to nastavil ale hned ako som zapol radio tak neukazalo toto co som chcel ale defaulny .. v radiu som nikde ten obrazok ktory jue pri spustani nenasiel ... tak preto sa to pytam lebo ak by som ho nasiel tak namiesto neho nakopirujem ten co chcem s rovnakym nazvom aj formatom a uz ale toto ze ja som ho tam nenasiel =( vie niekto helphnut?

Jednou jsem čmuchal v registrech a našel jsem u plochy odkaz na soubor Clatronic.bmp, který se objevuje při startu. Zkusím se podívat příští týden v autě, kde vlastně je... Ale podle zkušeností by měl být ve složce windows ( pokud bude někdo mít chuť ho hledat ). Pak bude nutné ten ve windowsech přejmenovat a nahrát tam nový. Registry nemá smysl měnit, jelikož se vždy po tvrdém resetu natáhnou ze záložní vnitřní paměti v originál stavu... Třeba tam zkusit dát tohle ( 480x271 ):
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
iPAQ hx2750, BT GPSTMC, Clatronic AR800 v letadle
Kámen není těžký, nejtěžší je zloba hlupákova.
PeervanD

Příspěvekod SiViN v 12 bře 2010 08:26

to PeervanD, david539: ja uz taky cmuchal..je to soubor Windows\windowsce.bmp ... ale presne jak si rekl..ze zalozni pameti se tahaji registry a taky se taha zrejme i tenhle obrazek. Zkousel jsem ho totiz prepsat ale po restartu tam byl zase ten puvodni od cydle. Registry jsem jeste nezkousel projizdet ale opradvu je to asi vzdycky premaze. Stejne tak kdyz jsem neco dal do Windows\Startup tak se to po restartu taky smaznulo. Ale ty registry chci zkusit..co kdyby to nahodou nemazalo :) pak by stacilo dat cestu k souboru v ResidentFlash.
SiViN

Příspěvekod PeervanD v 12 bře 2010 09:26

Jedině zkusit přejmenovat soubor windowsce.bmp na nějaký s jinou koncovkou a vložit tam nový se starým názvem...
PeervanD

Příspěvekod SiViN v 12 bře 2010 09:30

To si nepomuzes..on pri startu stejne odnekud vyhrabne ten svuj windowsce.bmp a preplacne ti to ten tvuj..takze tam budes mit znovu ten starej + ten starej s jinou koncovkou..(teda pokud ti ho to taky nemaze) rekl bych ze to na zacatku kontroluje strukturu souboru a vsechny rozdily od originalu to maze. Proto mi ani nezustalo nic v tom StartUpu .. ale zkusim vsechno mozny a pak dam vedet jak to dopadlo..
SiViN

Příspěvekod PeervanD v 12 bře 2010 10:41

V Total Commanderu se dostaneš na místo, které je nad rootem tzn. ještě nad root/Storage Card ( Resident Flash ). Je tam přístup do registrů... Ale bacha, ať neodpálíš rádio...
PeervanD

Příspěvekod SiViN v 12 bře 2010 10:44

to PeervanD: vim, ale budu to stejne pro jistotu delat pres soft na projizdeni registru ;) Total Commanderu moc neverim ohledne registru.
SiViN

Příspěvekod Lokomaz v 12 bře 2010 12:46

Taky mě to píše tuto zprávu, u Sencor 9304 ,opravdu nikdo neví co s tím ?
Zkoušel jsem různé spouštěče ale nic.Potřebovalo by to nějak připojit k počítači ale já nevím jak.
Ten Update slot to píše ať je tam karta nebo ne.

Application Setting.exe has performed an ilegal operation
and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: Setting.exe
Exception: 0xC00000FD
Address: 0001BBAC
Díky za nějaký nápad
Lokomaz

Příspěvekod SiViN v 12 bře 2010 14:13

to Lokomaz: 9304 jsem sice ani nikdy nevidel, ale soudim ze existuji dve verze softwaru (mozna tri). Jak u nas (9[1,2]04) tak u vas (9304). Jednou je u nas pro navigaci Cydle.exe podruhy iGOPNA.exe a tak usuzuju ze jsou dve verze softu. A kdyz mame dve verze my, mate urcite i vy. A jak tu nekdo posilal zalohu z toho 9304 (nebim kdo, neni podstatny) tak predpokladam ze se do radia dostal. Takze ten ma dejme tomu verzi kde je Setting.exe funkcni a vy, co vam to pise chybu bch rekl ze mate tu druhou verzi ve ktery bude vadny Setting.exe.

A reseni? No pres setting.exe se asi pristupuje na kartu nebo tenhle soubor spousti sdupgrade.exe z karty a pokud tohle nejde, nepujde nic. Jedine jestli nema cydle.com nejaky update romky radia. Nahraje se na kartu, vlozi do radia a zapne se, provede se update a reset a pak najede radio s novym systemem. Ovsem to by se muselo zjistit na cydle.com zda neco takoveho vubec maji. Predpokladam ale ze jo..jak jinak by tam nahravali ty Windows CE + soft
SiViN

PředchozíDalší

Zpět na SENCOR - specifické postupy