od PeervanD v 05 úno 2010 05:40
Zdravím,
1) Je třeba koupit ( mít ) 2GB SD kartu a zkopírovat pokud možno celý adresář Resident Flash ( přes explorer z utilit ) a někam si jej dobře ulož. Zatím nic nemaž v rádiu.
2) Dále je třeba mít iGO8 verzi 8.3.4.10XXXXX ( aby fungovalo přepínání zvuku ), mapy a pod. tzn. udělej si cvičnou sestavu na SD kartu a zkus spustit iGO z těch utilit, které jsem tu uploadnul. Sys.txt uprav podle toho, jaké má tvé rádio rozlišení a dodej ony dva magické řádky
3) Pokud ti bude iGO8 fungovat ( uslyšíš zvuky, hlášky atd., zatím nepojede dual mode, protože ten je vázaný na rádio ), nechej strukturu adresářů v rádiu stejnou a odmaž staré Cydle (iGO6) ( má cca 1100 MB ). V adresáři, odkud spouštíš navigaci z panelu ( u mě Resident Flash/Cydle/bin/ ), ponech soubory jako krs.ini, Navilauncher.exe, igo.db a podobné... ( možná je to zbytečné, ale mi to tak funguje )
4) Změň název spouštěcího souboru iGO8.exe na takový, jaký má tvoje rádio mít, tzn. pokud mělo igopna.exe, Cydle.exe, igo.exe, musí být volán stejný exe soubor rádiem. Bez toho nebude fungovat volání ze základního menu přístroje
5) Zkopíruj celý adresář s iGO do rádia do příslušné složky. Pokud budeš mít odpovídající nastavení a správnou složku, mělo by se iGO8 rozjet. Pokud budeš mít dobrý sys.txt, můžeš navigaci spouštět i ikonkou při puštěném rádiu a po zadání cíle tě bude navigovat a přerušovat rádio nebo přehrávač
Tož tak
Naposledy upravil
PeervanD dne 05 úno 2010 07:48, celkově upraveno 1
iPAQ hx2750, BT GPSTMC, Clatronic AR800 v letadle
Kámen není těžký, nejtěžší je zloba hlupákova.