Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod MikeD79 v 25 čer 2011 17:08

a co takhle Prestigio Geovision ...?
MikeD79
 
Příspěvky: 4
Registrován: 13 srp 2009 20:00

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod amatér v 25 čer 2011 19:55

Prestigio GeoVision je navigace, která obsahuje navisoft. iGO8.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod MikeD79 v 27 čer 2011 17:17

chci se zeptat majitelů Dynavix Nano (ne od Moutfieldu)...jak je na tom se zvukem z reproduktorů s rychlostí systému, přepočet trasy a celkově systémem a posvícení (čitelnosti)...četl jsem sice nějaké recenze, ale je to ta 50:50 (lidé doporučují, ale naopak jiní lidé vyhazují z okna)...děkuji.. ;)
MikeD79
 
Příspěvky: 4
Registrován: 13 srp 2009 20:00

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod lulu v 01 črc 2011 08:09

Hlavně procesor je nicmoc, za stejné peníze kup raději čínu s lepším rozlišením 800x480.
Uživatelský avatar
lulu
 
Příspěvky: 144
Registrován: 19 čer 2009 18:41

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod audis v 27 srp 2011 14:40

úspěšně jsem implementoval Igo Primo do Dynavix Nano z mountfieldu. Pomuže-li někomu, zde jak jsem postupoval.
Cíl: nahradit sw Dynavix Primem a Primo mít ve vnitřní paměti. Co nejjednoduššeji a s spolehlivým během.

1) přístroj jsme dostal už unlocknutý od majitele. na hlavní obrazovce obsahuje velké tlačítko NAVIGACE, který spouštěl nav. sw Dynavix z vnitřní paměti. Vnitřní pamět má 1,65 GB.
2) připojit přístroj ala massstorige k pc a v totalcomanderu zazálohovat celý kořenový adresář přístroje. pamětovku jsem měl vyndanou, protože mě mátla.
3) použil jsem release "iGO Primo 1.2 v9.2.1.179499 (feb 15 2011) 480x272 česká verze ", kjterý sjem někde sehnal v červenci 2011.
4) přejmenovat v počítači složku a soubor Primo/primo.exe na Dynavix/starter.exe
5) celou složku Dynavix (původně Primo) překopírovat z pc do kořenového adresáře přístroje. (jako náhrada za puvodní složku dynavix s dynavixovým sw)
6) muj sys.txt obsahuje. upravit ho dle tohoto. životně duležité jsou příkazy FOLDERS, SOUND. zbytek je volitelný.
Kód: Vybrat vše
[folders]
app="MyFlashDisk\dynavix"

[interface]
show_exit=1
extra_settings=1

[roundaboutcam]
enabled=0
centery=50

[warning]   
warn_distances=110:500,80:350,60:300,40:250
speedcam_warning="1"

[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
csv_voice_enabled=1
ding=0

když odstraním příkaz SOUND, při startu Prima zobrazí chybová hláška o nepodporovaných hlasech a Primo se sestřelí. asi díky verzi release Prima, nevím.

Signál najde (možná líněji než Primo na jiných přístrojích), nekouše se, jede spolehlivě. :geek:
audis
 
Příspěvky: 143
Registrován: 24 říj 2008 18:28

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod amatér v 27 srp 2011 15:22

[sound]
sound_q_length=200 ; odstraňuje "zakoktávání" hlasu
queue_length=200 ; -"-
csv_voice_enabled=1 ;povoluje u PRIMO 1.2 použití hlasu v .csv (PRIMO 1.2 je stavěné na hlasy .lua)
ding=0 ; odstraní gong pře hlasovou zprávou

Tu chybovou hlášku, po odstranění, ti způsobuje pouze absence zápisu csv_voice_enabled=1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod audis v 27 srp 2011 15:25

aha, děkuji, tak sem zase o chlup chytřejší.
audis
 
Příspěvky: 143
Registrován: 24 říj 2008 18:28

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod Slídil v 11 zář 2011 01:32

Dobré ráno,
mám tady NANO od známého a to se tváří jako že je umřelé, ale při připojení k PC se přihlásí jako neznámé zařízení MT3351 (displej a kontrolka napájení se ale nerozsvítí). Mám tady ještě své funkční NANO, ale to tomu druhému jen tak když budou ležet vedle sebe nepomůže. Tak se ptám jestli nemáte někdo nějaký rozumný nápad co dělat, aby NANO nemuselo do servisu.
Zatím se mi podařilo jen to, že se zařízení hlásí jako 3351 USB VCOM Driver (COM3). Teď bych zkusil nejspíš najít nějaký Flash tool na přeflaškování aspoň neoriginální Navroad romkou. Děkuji za každou radu.
Slídil
 
Příspěvky: 7
Registrován: 26 kvě 2010 16:12

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod djdudo v 20 led 2012 10:12

Tak jsem se úspěšně prokousal všemi stránkami o Dynavix Nano, ale regulace podsvícení stále asi nikomu v Dynavixu nefunguje, co? Zkoušel jsem v sys.txt různé věci, ale nepochodil jsem. Není někdo komu to funguje? Používám Primo 2.0. ;)
Dynavix Nano Mountfield | iGo Primo 2.0 (9.6.2.209584)
djdudo
 
Příspěvky: 2
Registrován: 21 úno 2010 03:33

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod kejpex v 04 říj 2012 08:25

to slidil:
zkus stahnout
Kód: Vybrat vše
http://www.multiupload.com/LYRYM5KLTA


nevim ted presne rozliseni, protoze ji nevlastnim, ale snad to pomuze

na preflash pouzivam diskRW

WinCE.img je obraz WinCE, takze alespon ty tam v pohode nacpes
kejpex
 
Příspěvky: 49
Registrován: 01 úno 2010 12:50
Bydliště: někde na vesnici :D

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků