Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Dynavix NANO

Příspěvekod marteenn v 17 led 2010 23:08

Zdravím všechny příznivce správných cest :) mám na vás dotaz, máte někdo zkušenosti s navigací Dynavix NANO? mám ji v podstatě krátce a bohužel se mi u ní po... software a tak mě napadlo že bych ji předělal na oblíbený sw iGO 8. Je na to sice záruka, ale upřímně ... dynavix mě moc neoslovil :( tak to beru trochu jako vysvobození. A druhý dotaz bych měl ohledně instalace turistických map, je možné něco takové nainstalovat sem? (tedy do Dynavix NANO?) Díky a mějte hezký den :) (p.s. jsem vděčný za každou odpověď i za zápornou)
marteenn
 
Příspěvky: 2
Registrován: 17 led 2010 22:56

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod Ivo K v 18 led 2010 14:35

Díval jsem se na webu a dle popisu tento stroj má jádro Windows CE Core 5.0. To je dobrý předpoklad, a iGO8 by mělo na tomto stroji fungova.
Pokud iGO8 nakopíruješ na kartu, tak nepříjdeš o záruku.
Turistické mapy např. SmartMaps pro Windows budou jistě fungovat také. Tyto mapy dostaneš na kartě a odtud je spouštíš.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5463
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod marteenn v 20 led 2010 22:25

super díky za radu :) zkusím si s tím poradit :)
marteenn
 
Příspěvky: 2
Registrován: 17 led 2010 22:56

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod kinotram1 v 21 led 2010 00:50

tiez by som chcel do tejto navigacie dostat IGO8 . ak prides na to ako to tam spojazdnit , rad sa necham poucit. dobra rada nad zlato
kinotram1
 
Příspěvky: 17
Registrován: 31 kvě 2009 10:52

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod karkulka v 31 led 2010 00:39

zdravim , jak nainstaluju IGO 8 na kartu ? když to zkoušim , tak mi to vyhodí hlášku , že to neni platná aplikace typu Win32.
prosím poradte , už jsem z toho zoufalej . :(
karkulka
 
Příspěvky: 9
Registrován: 28 led 2010 01:50

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod vovi v 31 led 2010 07:33

Na kartu se neinstaluje, ale kopíruje - a jestli máš verzi s instalátorem (obsahuje složku 2577), tak je potřeba zkopírovat vše kromě této složky a v adresáři IGO8 přejmenovat APPLICATION.DAT na IGO8.EXE (případně jiný název podle potřeb konkrétní navigace).

Ale jestli jde o originální koupenou verzi, tak to pak z jiné karty nepoběží - legální soft je vázán na ID původní karty.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod karkulka v 31 led 2010 23:07

Mám Dynavix Nano z mounfieldu , je to hodně okleštěná verze . Ty původní soubory mám nechat nebo smazat ? vše je nahráno v inerní paměti . Nevim jestli se to nebude nějak tlouct , když bych si nahrál jiný mapy . jinak ten IGO 8 neni legal.
karkulka
 
Příspěvky: 9
Registrován: 28 led 2010 01:50

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod kejpex v 02 úno 2010 11:12

Postup ro vsechny co vlastní Dynavix Nano:

Ořezané menu:
1-připoj ke kompu pres ActiveSync
2-proved zalohu zařízení
3-najdi unvitř zařízení soubor APShell.ini, tento soubor si nakopiruj na plochu a pak ten nakopírovaný edituj, ve svem najdes zhruba v pulce tento text:

[CustomizeEnt]
EnableMusic = 0
EnablePhoto = 1
EnableDTV = 0
EnableVideo=0
EnableFm=0
EnableActiveSync=0
EnableExplore=0
EnableShowIME=0
EnableGPRS=0

upravou si zapnes co budes chtit přičemž 0 znamená schovat ikonu a 1 zobrazit ikonu s programem.
muj vypada takto:

[CustomizeEnt]
EnableMusic = 1
EnablePhoto = 1
EnableDTV = 0
EnableVideo=1
EnableFm=1
EnableActiveSync=0
EnableExplore=1
EnableShowIME=0
EnableGPRS=0

4-ulož změny provedené v souboru a nakopíruj jej zpět na zařízení
5-proveď tvrdý reset zařízení (pomocí přepínače dole na navigaci) a naběhnou ti nové ikony
6-pokud ti nevyhovuje navigace, která je již přednainstalovaná, obešel jsem to tím, že jsem si stahl IGO8 pro PNA
7-smazal jsem MyFlash, kde se nacházela navigace Dynavix a následně jsem tam nakopíroval IGO8
8-složku "IGO8" jsem přejmenoval na "DYNAVIX" a soubor "igo8.exe" na "STARTER.EXE"
9-provedl jsem opět reset zařízení a po kliknutí v menu na Navigace nabíhá IGO

Druhá možnost jak spustit jinou navigaci a přičemž je jednodušší je opět editací APShell.ini v tomto souboru nahoře najdete:

[Navigation]
Path=\MyFlashDisk\dynavix\starter.exe
ResetPath=\MyFlashDisk\MobileNavigator\ClrMobileNavigator.exe
Caption=NAVIWINDOW
ClassName=

Zde stačí přepsat v Path= cestu k navigaci IGO8 popřípadě k jiné, která vám vyhovuje.
!!!Nezapomeňte si zazálohovat navigaci před jakým koliv zásahem, aby jste mohli veškeré změny vrátit zpět!!! :ugeek:
kejpex
 
Příspěvky: 49
Registrován: 01 úno 2010 12:50
Bydliště: někde na vesnici :D

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod setamartin v 03 úno 2010 17:18

Kejpexu,díky ten první postup jsem přesně udělal a jedeto.Ještě to bluetooth a jsem na míru spokojen.Martin :)
setamartin
 
Příspěvky: 16
Registrován: 03 úno 2010 17:08

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod Bobban v 03 úno 2010 18:28

Ahoj, nastavení už mám taky hotové, jen bych doopravdy velmi rád rozchodil BT a propojil FM, to se mě v autě nepovedlo. A ještě jedna věc mě trošku děsí. V MP3 playeru mám tracklist celej napsanej čínsky? :o . Kdyby někdo věděl, jak to opravit, budu rád. Díky
Uživatelský avatar
Bobban
 
Příspěvky: 23
Registrován: 03 úno 2010 18:23

Další

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník