Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix mapy

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Dynavix mapy

Příspěvekod dj-double v 06 bře 2010 12:09

Zdravim,vie mi niekto poradit ako by som do dynavixu zohnal mapy napr madarsko rakusko chorvatsko a podobne a ako by som ich nasledovne aj nainstaloval a pouzival?Za kazdu pomoc budem vdacny.Mal dnu aj iGO8 a funguje ok,ale zle vidim,tak Dynavix by mi vyhovoval lepsie,lebo ma vetsie pismenka a tak.Dakujem.
dj-double
 
Příspěvky: 9
Registrován: 02 bře 2010 23:52

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod JaPan v 06 bře 2010 19:14

Zkoušel jsi použít skin s většími písmenky? Patřím do kategorie těch co "bez brejlí" písmenka jen "braille". Použitím skinu PlusPlus Big se to ale celkem uspokojivě vyřešilo. Za jízdy to zvládám bez optiky, pro nastavení si brejle nasadím. I tak to ale směřuje spíše k většímu displeji. Na 4,3" se toho moc nevejde tak či tak.
Mimochodem nemusel jsi zakládat nové vlákno Dynavix se tu řeší už tak na dvou místech.
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu
JaPan
 
Příspěvky: 143
Registrován: 17 říj 2009 09:57

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod dj-double v 06 bře 2010 20:54

Tak som skusal plus plus big a rozne ine a vobec sa mi nedar do vzhladov mi ich uz nacita,ale potom sa restartuje a hodi ma do WMobile,zasa sa prihlasim do navigacie a zasa ma restartuje,tak uz neviem,nemoze to byt aj tym ze mam iGO8 8.0.0?
dj-double
 
Příspěvky: 9
Registrován: 02 bře 2010 23:52

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod amatér v 06 bře 2010 20:56

Může :)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod jakes2 v 17 bře 2010 08:12

ahoj chtel jsme se zeptat zdali nevíte kde sehnat mapy aby fungovali na verzi 8.3.4.117940...hlavně se mě jedná o rakousko nemecko a italii...stahnul jsem balík map, jsou tam snad všechny krom těchto 3...moc díky za radu.Petr
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod Jasper v 17 bře 2010 08:35

Tak tohle tady nehledej. A přečti si toto co je na každé stránce tohoto fóra.
Bez názvu.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod jakes2 v 17 bře 2010 08:43

pradon....jsem samozřejmě nechtěl nějak propagovat a schánět nelegální soft....:)
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod Jasper v 17 bře 2010 09:59

No jenže to v podstatě chceš ;) a tady opravdu nikdo nzveřejní odkaz ;) Takže zkus použít strýčka googla a hledat podobné výrazy jako austria.fbl a tak. A pozor na to že mapy musejí odpovídat tvé verzi iGo8 tedy musí být pro 8.3.x
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod jakes2 v 17 bře 2010 15:34

jj už se stalo a našel:)
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix mapy

Příspěvekod smith666 v 24 srp 2011 10:44

Bolo by možné dať sem nejaký návod a link na originálne mapy pre Dynavix ATTO ?
Všetci riešia iba použitie iGO8 na tomto prístroji ale nikde som sa nedostal k originál mapám a ako pridať ďalšie krajiny k existujúcim CR, SK a PL.
smith666
 
Příspěvky: 3
Registrován: 21 bře 2011 09:57

Další

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron