Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix ATTO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod fox1959 v 23 úno 2012 22:37

ZDRAVÍM VŠECHNY,
JSEM POSTARŠÍ PÁN A VŠE CO NA PC UMÍM JSEM SE NAUČIL SÁM (TAKŽE TROCHU VYSPĚLEJŠÍ UŽIVATEL) - POTŘEBUJI POMOC - MÁM 2 NAVIGACE DYNAVIX ATTO, NA JEDNÉ SVIŠTÍ BEZ PROBLÉMU IGO8 PO MÉ ÚPRAVĚ PROVEDENÉ DLE NÁVODU Z TOHOTO FÓRA.
DRUHÁ JE KOUPENÁ JAKO NEFUNKČNÍ - NENÍ V NÍ VŮBEC NIC (ASI FORMÁT - ALE VŠE MIMO NAV. SYSTEMU MAKÁ). MÁM KOMPLETNÍ ZÁLOHU TÉ DRUHÉ, ALE NEMŮŽU DO TÉ MRTVÉ ŽÁDNÝM ZPŮSOBEM VYTVOŘIT SLOŽKU - "OPAČNÉ LOMÍTKO" VE KTERÉ JSOU SOUBORY.
NEVÍTE NĚKDO JAK NA TO (VYTVOŘIT SLOŽKU S OPAČNÝM LOMÍTKEM), MÁM WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT.
FOX1959
fox1959
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 úno 2012 21:45

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod amatér v 23 úno 2012 22:47

Obrácené lomítko ve win. se dá zapsat zkratkou pravý Alt + Q. Další možnost je využít mapu znaků v příslušenství.

Není mi jasné proč stejnou otázku vkládáš do jiných vláken. Nestačí to jen jednou?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod fox1959 v 29 úno 2012 12:23

OMLOUVÁM SE ZA TO, ŽE JE MŮJ DOTAZ JEŠTĚ JINDE, ALE TAKÉ SI DO TEBE NA OPLÁTKU RÝPNU :D - NEJDE MI JEN O LOMÍTKO, ALE O VYTVOŘENÍ SLOŽKY S LOMÍTKOVÝM NÁZVEM A TO JE VELKÝ ROZÍL, PROTOŽE NOVÁ SLOŽKA VE WINDOWS TYTO ZNAKY DO SLOŽKY NEPUSTÍ (JE NUTNÉ LÉPE ČÍST DOTAZY)
fox1959
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 úno 2012 21:45

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod amatér v 29 úno 2012 12:39

Třeba se najde někdo, kdo to pochopí. Já opravdu ne.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod SvoDa v 29 úno 2012 12:55

myslím, že potřebuje, aby lomítko bylo součástí názvu adresáře, což je ale nesmysl.
To a ještě nějaké znaky ale windows, ať by bylo lomítko na jakékoliv pozici názvu, nedovoluje
Beze jména.jpg

Lomítko v adresářové struktuře má funkci rozhraní mezi adresářem a jeho podadresářem (nadrařenost, resp. podřazenost), kdy např. zápis
Kód: Vybrat vše
 \ShellDisk\Shell\PnaShell.bak
znamená, že
soubor s názvem PnaShell.bak
se nachází v adresáři jménem Shell,
jež se nachází v adresáři jménem ShellDisk
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 29 úno 2012 13:03, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod Miroš v 29 úno 2012 12:59

fox1959 - nejprve by to chtělo vypnout Caps Lock.
Ve windows (je jedno, zda W7-64bit nebo XP) název složky s obráceným lomítkem vytvořit nelze - je to jeden z nepovolených znaků. Možná připojit obě navigace a zkusit to překopírovat. Nic jiného mě nenapadá.

Edit: než jsem to napsal, tak ti odpověděl SvoDa.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 772
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod vovi v 29 úno 2012 13:09

Ten první backslash by měl mít význam "kořenový adresář" a tudíž by se o jeho existenci měly postarat samy Windows. Ten záznam začínající "\" obsahuje kompletní cestu počínající v rootu paměti. Podle mého stačí vytvořit tu první složku bez lomítka, v těch cestách se to pak bude objevovat automaticky.

Pokud to tak nepůjde, bude asi nakopnutý FW a mělo by pomoci přeflashování.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod honzalucka v 22 dub 2012 21:57

Zdravym všechny Dostala se mi do ruky nav. Dynavix Atto je tam Dynavix 8 dostanu do toho nějakym zpusobem iGO Primo :?:
honzalucka
 
Příspěvky: 2
Registrován: 22 dub 2012 21:42

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod happy66 v 23 dub 2012 14:07

Ano....
Kód: Vybrat vše
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=461
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod 007ToMMaS v 02 led 2014 11:32

Ahojte, kúpil som navigáciu dynavix atto a po spustení svieti len biela obrazovka s nápismi v provom riadku 1.0.3.61 a v druhom riadku OS: 1.0.1.61_1G_M_ENG. Navigáciu som kúpil za smiešnu cenu v takomto stave.
Neviem si dat s tým rady. Prosím vás vedeli by ste mi poradiť ako to oživiť? Ďakujem moc.
007ToMMaS
 
Příspěvky: 1
Registrován: 02 led 2014 09:20

Předchozí

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník