Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix ATTO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod amatér v 28 říj 2011 18:51

Pokud máš PRIMO, je tam nějaký sys.txt, abys zjistil, zda se to vůbec rozeběhne, nepotřebuješ nic jiného, než to co v tom sys.txt je. Přidávat můžeš teprve tehdy, kdy ti běží základ !
:roll: Nevím, proč máte všichni pocit, že je to obráceně.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod tomasii v 29 říj 2011 11:03

Pokud máš všchno "na jedné hromadě" (např. v adresáři Primo), tak pro rozběhnutí může být sys.txt i prázdný. Jak píše Amatér - pro rozběhnutí je míň víc. :lol:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3377
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 31 říj 2011 10:24

Paráda:))tak jsem si stahnul další verzi a ta se spustila ihned takže jsem žádnou chybu nedělal ...už mě to běží a hraju si s tim, nejsem si teda z cela jist zdali to vubec bude mluvit jelikož i když jsem tam nastavil hlas tak mě to neudělalo ukázku hlasu jako u Igo8 ale to už nejspíš bude si pohrát v tom sys.txt...a vypadá to mnohem pěkněji než to Igo8:)
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 31 říj 2011 11:18

ale beztak dotázek bych měl:)
chtěl bych využívat map z karty ale jakmile nastavim cestu do sys tak mě to bud napíše global cfg not found a nebo to zamrzne.
dřív jsem využíval pouze vnitřní paměti a kartu jsem z toho měl vyhozenou ale mám tu ted 2 Gb kartu tak bych ji chtěl využít

jinak do sys jsem dal
[folders]
content="\Storage Card\Primo\content";

ale jak jsem psal bez výsledku,....
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 31 říj 2011 12:26

a ještě takový dotázek stahnul jsem si 3D terén Evropa - Nasa...ale pořádně si nejsem jist jak se to projeví v navigaci a zdali tomu taky nemusim něco napsat do toho sys...že mě poradíte co a jak?
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 11 lis 2011 10:22

nevíte tedy jak jinak nastavit cestu na pametovku v tomto Attu?
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod tomasii v 11 lis 2011 10:28

Nemusíš. K čemu je najdeš jinde v popisu (nebo použij třeba funkci hledat). :idea:

Atto neznám, záleží ale na tom, jak se v něm pojmenovává karta - někde Storage Card, jinde SDMMC, atd. To pak musíš použít.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3377
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod cyraxx v 20 pro 2011 11:30

DOBRÝ DEN taky mám problém z attem když ho zapnu tak mi to hlásí

fatal application error
application shelldaemon.exe has performed an ilegal operation and will be shut down. if the problem persist,contact the program vendor.
program : shelldaemon.exe
exception:0xc0000005
adress:00026974

tak sem si tam skusil dát igo 8 ale při startu se mi objeví okénko shelldaemon.exe
s hláškou

shelldaemon is not a valid windows CE application
a za chvíli zase okno popsané výše

prosím poradte všem moc předem děkuji
jinak toto se stalo známému při používání v autě a od té doby nic
cyraxx
 
Příspěvky: 3
Registrován: 20 pro 2011 11:23

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod cyraxx v 04 led 2012 10:34

neměly by jste prosím alespoň někdo zálohu systémových souborů pro atto? děkuji
cyraxx
 
Příspěvky: 3
Registrován: 20 pro 2011 11:23

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod cyraxx v 05 led 2012 10:54

TAK SEM TO UŽ VYŘEŠIL. ze zálohy jsem si přehrál do sheldisk/shell aplikaci shell daemon.exe
tak sem navigaci zapl a začalo mi to načítat ale systém nenaběhl tak jsem ješte
místo tohoto shell daemon.cfg

Kód: Vybrat vše
init.run_dynavix = 0
crippled = 1
init.run.1 = \ShellDisk\Shell\PnaShell.bak


překopíroval tento shell daemon.cfg


Kód: Vybrat vše
dynavixLocation.SDMMC = \SDMMC\DYNAVIX\PND_DYNAVIX.EXE
dynavixLocation.noSDMMC = \MyFlashDisk\DYNAVIX\PND_DYNAVIX.EXE
dynavixLocation.SDMMC.map = europe



navigace se mi tedy načetla ale byl jsem s ní 10 min venku a signál mi to nenačte,ani 1 satelit mám dát v navigaci reset gps nebo něco jiného díky
a ještě bych se chtěl zeptat kam patří složka sys.txt díky
cyraxx
 
Příspěvky: 3
Registrován: 20 pro 2011 11:23

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník