Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix ATTO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 20 lis 2010 15:25

koukal jsem se na to a dal do sys souboru tu cestu ale ted si nejsem jist v jake složce má být quard např jak jsem si ho z toho linku stahl.jestli v contentu nebo v nějaké jiné složce...
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod BonfireCZ v 01 pro 2010 00:21

Zdravim... hral jsem si s touhle navigaci, a zrejme jsem neco posral (prejmenoval spatne nejaky soubor)
Navigaci tedka spustim, zobrazi se logo ale dal vidim jenom bilou obrazovku s napisem "OS: 1.0.1.61_1G_M_ENG", k PC se pripoji pouze jako Mass storage... je nejaka moznost se do vnitrni pameti dostat, nebo spustit zarizeni v Activesync modu?
Diky moc!
BonfireCZ
 
Příspěvky: 1
Registrován: 01 pro 2010 00:18

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod Kmoda v 18 dub 2011 09:54

Chci se zeptat jestli někdo máte tuto navigaci a jak jste s ní spokojení. Četl jsem test na netu kde ji vychválili a zase někde jsem četl nějakou diskuzi jaká je to hruza,je to pomalé,vypíná se to atd.,tak nevim co si o ni myslet. Díky
Kmoda
 
Příspěvky: 27
Registrován: 02 dub 2009 18:06

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod niente v 29 dub 2011 16:40

Zdravím Vás všechny, byl bz už konečně někdo tak hodný a udělal zálohu rom na tomhle zařízení, moc bych jí potřeboval, díky. :?:
niente
 
Příspěvky: 2
Registrován: 29 dub 2011 16:25

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod niente v 03 čer 2011 08:58

hmm, díky za pomoc, už jí nepotřebuju.
niente
 
Příspěvky: 2
Registrován: 29 dub 2011 16:25

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod Damienko v 05 črc 2011 18:35

Tak se mi zdárně podařilo naistalovat na atto iGO primo :-) ale mám jeden problém ,nechce se mi najit gps signál . Mám něco připsat do sys.txt ? děkuji za odpověď
Damienko
 
Příspěvky: 1
Registrován: 09 čer 2011 07:45

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 26 říj 2011 09:15

Zdravím tak jsme se koukal že už je nějakou chvilku na světě igo Primo, tak jsem se chtěl zeptat zdali se v něčem liší nastavení sys nebo něčeho jiného ...rozhoduji se zdali do toho mám jít či tam nechat Igo 8..mapy mám uplně nejnovější...určitě mi helpnete díky moc Petan
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod SvoDa v 26 říj 2011 10:44

ano, sys.txt se v ledasčem liší, stačí kouknout sem
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 26 říj 2011 12:41

přeci jenom tam je toho tolik že si nejsem jist zdali bych rozchodil aspon ten základ tak se tu třeba někdo najde kdo sem hodí základní nastavení v sys konkrétně do Atta...
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 28 říj 2011 18:18

to se tu nenajde ani jeden co by sem hodil aspon ten základ aby se to PRIMO rozběhlo na tomto ATTU?
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník