Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix ATTO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Dynavix ATTO

Příspěvekod kejpex v 24 úno 2010 10:52

Ahoj lidicky, dnes se mi do ruky dostala tato navigace, je to uplne osekana navigace, ke koupi ji rozhodne nemohu doporucit. Postup jak nahrat IGO je stejny jako u NANA upravou APShell.ini a zde zadate cestu (path) k igo:

[Navigation]
Path=\MyFlashDisk\iGO8\igo8.exe
ResetPath=\MyFlashDisk\MobileNavigator\ClrMobileNavigator.exe
Caption=NAVIWINDOW
[FirstLaunch]
SetDate=1

Bohužel pokud by jste chteli, aby vase menu bylo bohatsi budete muset poprosit nekoho kdo ma NANO, aby vam udelal zalohu cele slozky Shell a pak si chybejici soubory dokopirovat do navigace ATTO (chybi tu v shellu soubory jako je pruzkumnik atd.). Pak je teprve mozne provest upravy v souboru APShell.ini, ktere jsem popsal jiz ve vlakne Dynavix NANO. Zde vam ukazu vypis standartniho APShell.ini u Dynavix ATTO:

[Shell]
Version=1.0.0.18CSYT_M369_1152F
ModelRN1=Dynavix Atto
ModelRN2=Dynavix Atto

[Navigation]
Path=\MyFlashDisk\dynavix\bin\dynavix.exe
ResetPath=\MyFlashDisk\MobileNavigator\ClrMobileNavigator.exe
Caption=NAVIWINDOW
[FirstLaunch]
SetDate=1

[Initial]
DisableLanguageFlag=1
LanguageNum=13
Language0=0
Language1=1
Language2=2
Language3=3
Language4=4
Language5=5
Language6=8
Language7=9
Language8=10
Language9=12
Language10=13
Language11=14
Language12=16

DefaultText=13
DefaultVoice=0
DefaultShell=13


TimeStyle=24
DateStyle=dd'/'MM'/'yyyy

Volume=6
BackLightLevel=4
BackLightBatteryTimer=0
BackLightACTimer=0
HourSystem=12
EnableTap=0
SuspendBattery=180
SuspendAC=0
TimeZoneTable=99
DefaultTimeZone=Central Europe Standard Time
EnableBluetooth=1

[InfoViewer]
DisableSN=1

[Calibration]
CalData=

[Hardware]
Gain=10

[CustomizeSystem]
DisableLanugage =0
DisableTimeZone =0


[CustomizeProject]
ProjectDefine = 131
====================================================
131:CSYT
====================================================

[CustomizeEnt]
EnableMusic = 1
EnablePhoto = 1

[CustomizeAbout]
UUIDStyle = 0

====================================================
UUIDStyle: 0: None, 1: Normal Style, 2 Rus Style
====================================================

Multi lanugages' defaultText is the ID of the following ID:
ENG 0: UK English
FRA 1: French
DEU 2: German
ITA 3: Italian
ESP 4: Spanish
NLD 5: Dutch
PTG 6: Portuguese
DAN 7: Danish
SVE 8: Swedish
NOR 9: Norwegian
FIN 10: Finnish
ELL 11: Greek
TRK 12: Turkish
CSY 13: Czech
PLK 14: Polish
HUN 15: Hungarian
RUS 16: Russian
ARA 17: Arabic
SKY 18: Slovak
SLV 19: Slovenian
HRV 20: Croatian
ROM 21: Romanian
BGR 22: Bulgarian
PTB 23: Portuguese - Brazil
JPN 24: Japan
CHT 25: Chinese - Taiwan
CHS 26: Chinese - PRC
THA 27: Thai
MSL 28. Malay
IND 29. Indonesian


============================================================

100% funkcni...... :ugeek:
kejpex
 
Příspěvky: 49
Registrován: 01 úno 2010 12:50
Bydliště: někde na vesnici :D

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 15 bře 2010 07:52

Ahoj prosím radu, stahnul jsem si igo8 8.3.4.117940, kde uvnitř jsou složky Igo8 a 2577 a snažil jsem se to podle nano nakopírovat a pozměnit tu složku APShell.ini ale stále mě to píše že navigace neni nainstalována....
já jsem teda abych byl přesný jenom nakopíroval to igo8 do MyFlashDisk kde předtím byla složka od dynavix tu jsem odstarnil pryč a pozměnil tu cestu v tom ini souboru...(s tou složkou 2577 si nejsem jist co kam překopírovat a upravit:()
Neporadil by me tu někdo poněkud podrobnější návod pro laika jako jsem já jak postupovat?dal jsem do navigace i jinou pamětovku abych tu původní pro jistou nemusel formátovat takže je prázdná.takže ani nevím kam dát mapy nebo jestli už jsou mapy součástí tohoto igo8 8.3.4.117940.
Moc děkuji za radu Petr
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 15 bře 2010 08:00

možná by mě také pomohlo zdali by mě někdo nezkusil napsat kod produktu k evrope k této navigaci(je jedno jaké verzi)...aspon na zkoušku zdali bych rozchodil původní verzi navigce...:(
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod amatér v 15 bře 2010 10:03

Složku 2577 ignoruj, pro PNA ji vůbec nepotřebuješ. Ve složce s iGO8 je určitě soubor application.dat, ten přejmenuj na iGO8.exe, a dál postupuj podle návodu, který je výše. Mapy patří do složky content/map (složení content je tu popisováno několikrát, stačí zadat ve vyhledávači, a odpověď nejdeš). např. zde
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 15 bře 2010 19:19

ahoj tak si tu s tim pořád hraju a už začínám být zoufalej....
jak jsem psal dříve a dal na tvé rady....jsem nakopíroval igo8 do myflashdisk a k tomu jsme i přizpůsobil cestu v ini souboru....a dále podle toho návodu z toho odkazu content jsem dal na kartu ale stále dokola jakmile zapnu navigaci mi to vypíše The application failed to starts last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings.....at potom zmacknu na cokoliv tak me to vypíše program application database cannot by found a je vymalováno.....:(ach joasi jsem snad jedinej člověk co to nedokáže rozchodit:(
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod amatér v 15 bře 2010 19:24

Hláška program application database cannot se většinou objeví pokud data.zip/branding.zip neobsahuje rozlišení tvého přístroje. Dynavyx ATTO má rozlišení 3,5“, máš v data.zip složku 320x240?

Hláška The application failed to starts last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings se zobrazí vždy po 3 restartu aplikace. Máš možnost vybrat si, zda se má sw nastavit do default nastavení.
Naposledy upravil amatér dne 15 bře 2010 19:29, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 15 bře 2010 19:27

ted jsem s ena to koukal a nemám...koukal jsem se do více verzí a ani v jedné to neni co s tim?
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 15 bře 2010 19:29

prolézl jsme tyto 2 složky a až ve složkách ui_igo8_da jsou ruzná rozlišení ale nevim zdali to je dobré či ne
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod jakes2 v 15 bře 2010 19:31

a taky nahrání do navigace 100megový soubor to je také hruza.....snad pul hodiny.
jakes2
 
Příspěvky: 56
Registrován: 14 bře 2010 16:33

Re: Dynavix ATTO

Příspěvekod amatér v 15 bře 2010 19:31

Sehnat ten správný data.zip. Použij google.
Edit: pokud je tam to 320_240, tak je jedno kolik jich je navíc, důležité je to tvoje, a to i v branding.zip
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Další

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků