Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8-Dynavix Nano

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod t_o_m_a_s_h v 16 úno 2010 19:02

Mám IGO8 v navigácii dynavix nano..ked zapnem navigáciu a dám vyhľadať cieľ tak mi to hodí do prahy a vôbec mi nenajde gps signál,v čom je chyba?Treba to nastaviť nejak?Ďakujem za rady:)))
Uživatelský avatar
t_o_m_a_s_h
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2010 16:29

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 19:10

počítám, že si navigace ještě nenašla signál GPS, nejspíš to zkoušíš doma za zdmi a pod střechou. běž k oknu nebo nejlépe ven a za prár minut ho jistě chytíš
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod t_o_m_a_s_h v 16 úno 2010 19:12

no skušal som to vonku ale iba chvilu..idem vyyskušať vybehnúť von a uvidim čo to urobí
Uživatelský avatar
t_o_m_a_s_h
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2010 16:29

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 19:18

Doufám, že máš v iGO8 zapnuto GPS (menu - nastavení - GPS - gps povoleno (fajfka) + port a frekvence auto).
Jestli ani to nepomohlo a jestli jsi na nano chytal GPS, je dobré zjistit si Port a frekvenci a tyto pak navolit ručně v tomto menu v iGO8
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod t_o_m_a_s_h v 16 úno 2010 19:25

už to je v poriadku..ide to..Ďaujem za rady
Uživatelský avatar
t_o_m_a_s_h
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2010 16:29

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 19:29

teď už se ti bude chytat signál snázeji, iGO8 si port a frekvenci zapamatuje (SAVE/system.ini) tyto hodnoty (vidíš je jak v tom system.ini tak v tom menu GPS) si napiš do sys.txt
např.
[gps] ; nastavení pro GPS
port=2 ; číslo portu pro GPS (např. 2 je pro MIO Cx20)
baud=57600 ; přenosová rychlost (např. 57600 je pro MIO Cx20)
a iGO8 si při startu nastaví vždy ty funkční a signál bude chytat rychleji
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod t_o_m_a_s_h v 16 úno 2010 19:36

toto mám skopírovať???
[gps]
port="1"
baud="38400"
Uživatelský avatar
t_o_m_a_s_h
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2010 16:29

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 19:41

ano, toto si vlož do souboru sys.txt, který jistě v iGO8 máš
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod madrid01 v 08 kvě 2010 10:15

Ahoj všichni,
Myslím si, že jste nemohli najít potřebné informace.


Mám IGO8 v navigácii dynavix nano..ked zapnem navigáciu a dám vyhľadať cieľ tak mi to hodí do prahy a vôbec mi nenajde gps signál,v čom je chyba?Treba to nastaviť nejak?Ďakujem za rady:)))


Praha je hlavní město České republiky,takže příště prosím s velikým P.Děkuji Jarouš
madrid01
madrid01
 
Příspěvky: 1
Registrován: 08 kvě 2010 09:56

Re: IGO8-Dynavix Nano

Příspěvekod hladik2 v 08 kvě 2010 10:29

Čti o kousek výše!!! :D Zrovna to tam řeší kolegové :D
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav


Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník