Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod ne2dd v 10 úno 2010 09:09

Dobrá práce, důležitý je obr 1. Tam je vidět čip s označením 450861, a cosi(krystal či oscilátor) v plechovém pouzdře s označením T260 AD5H (snad to dobře z obr. čtu), které já osazeny nemám. ještě porovnám okolní součástky.
Naposledy upravil ne2dd dne 10 úno 2010 13:15, celkově upraveno 2
ne2dd

Příspěvekod kinotram1 v 10 úno 2010 10:47

Takze mi to nedalo a napisal som priamo do Dynavixu Praha.
Moja otazka znela:
Zdravim.Mam navigaciu z Mountfieldu a podla dostupnych informacii nei je v nej BT chip. Rad by som vedel akym BlueTooth chipom je osadena plna verzia Dynavix NANO.Je mozne tento chip dodatocne osadit ci uz u vas v servise alebo svojpomocne =(strata zaruky) dakujem za odpoved.

odpoved z Dynavixu :
Dobrý den,
jaký BT chip je v Nanu obsažen netuším. Zda se dá základní deska dodatečně osadit tímto chipem jsme nezkoušeli.

S pozdravem
Jakub Vo......ý

technická podpora

Z odpovede mi vyplýva ze borci v Dynavixe ani nevedia co predavaju ,hlavne ze to predaju - preto sa asi spojili s Béďou aby predali aspon čosi.
Neviem ako chcu robit servis ked pravdepodobne nemaju ani schemu plošáku - sudiac z odpovede technickej podpory. Zrejme to budu menit kus za kus a pokazene Nana zasielat spat do Čínskej Ľudovodemokratickej Republiky.(niekde na nete som sa docital ze NANO je totozne s neakou cinskou no name navigaciou len sa neviem dopatrat kde som to nasiel - ale nevzdavam sa ,ked to najdem dam vediet)
Ak ma niekto informaciu nech hodi link.
kinotram1

Příspěvekod lidavaz v 10 úno 2010 13:17

lidavaz

Příspěvekod Bobban v 10 úno 2010 16:08

Tak jsem to byl vyzkoušet a samozřejmně že nic. To nemá vliv na dosash antény. Pokud ti to funguje, tak jsi druhý, co měl štěstí.

lidavaz píše:ahoj, dnes ráno jsem zkoušel FM vysílač v Dynavixu Nano (z mountfieldu) a FUNGUJE. Zkoušeno v bytě na mikro věži. Fungovalo do vzdálenosti cca 40-50 cm od antény zařízení. Dle mého názoru to v autě nefunguje proto, že je navigace daleko od antény autorádia... V appshell.ini je část, která řídí výkon FM. "FmLocate". Možná, kdyby se dal maximální výkon, parametr "255" (nyní nastaveno na "2"), mohlo by to pomoci.
Bobban

Příspěvekod setamartin v 10 úno 2010 16:38

Taky jsem to zkoušel na věži a nic.
setamartin

Příspěvekod ne2dd v 10 úno 2010 17:52

Na tišťáku schází kromě čipu pro bluetooth i čip s oscilátorem a další součástky okolo (odpory, kondenzátory). Dle označení čipů z obrázků od kinotram1 se mi stejně zatím nedaří nalézt jejich datasheety...
ne2dd

Příspěvekod Bobban v 10 úno 2010 18:48

My ti věříme, že to najdeš.............. :mrgreen: :roll: :roll:
Bobban

Příspěvekod wenda v 10 úno 2010 22:03

Zdravím,mám objednanou navigaci dynavix nano z aukra původem od bédi a chybí k ní nabíječka na 220v,dá se použít jakákoliv se stejnou koncovkou?
wenda

Příspěvekod ne2dd v 11 úno 2010 06:14

wenda píše:Zdravím,mám objednanou navigaci dynavix nano z aukra původem od bédi a chybí k ní nabíječka na 220v,dá se použít jakákoliv se stejnou koncovkou?

Vzhledem k tomu, že se NANO nabíjí i z PC pomocí USB kabelu, tak pokud je dodrženo stejné DC napětí na výstupu z nabíječky, je předpoklad, že to půjde. Ten miniUSB na straně NANO by měl být zapojen standardně. Maximálně se z toho zakouří...
ne2dd

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy