Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod kejpex v 11 dub 2010 14:06

pokud chces spoustet explorer, budes si muset nejaky sosnout, nakopirovat jej do slozky Shell a prejmenovat jej např. PhotoAlbum.exe a pak reset a bude se ti spoustet ikonou foto misto Foto alba. V tomto zarizeni neni explorer standartne instalovan.
kejpex

Příspěvekod athlon4000 v 11 dub 2010 14:19

a mohl by jsi me říct jaký explorer a kde se dá stáhnout?
athlon4000

Příspěvekod b3rtik v 13 dub 2010 20:40

stáhl jsem si CorePlayer - funguje dobře, zaměnil jsem ho za původní přehrávač. Problém je, že když ho spustím přes průzkumník můžu ho bezproblému během přehrávání minimalizovat na pozadí a jít na navigaci. Když ho spustím přes ikonku Hudba minimalizovat nejde. Čím to může být? v APshell jsem zkoušel zapnout EnableNotCloseMusicPlayerWhenExit=1 ale nepomohlo.
b3rtik

Příspěvekod kejpex v 14 dub 2010 17:50

Bohuzel EnableNotCloseMusicPlayerWhenExit=1 funguje pouze u puvodniho prehravace.
kejpex

Příspěvekod kinotram1 v 15 dub 2010 16:52

nastal u mna nasledovny problem. Nahodil som do NANA IGO8 v 8.3.4.117940 - vsetko v pohode.
po spusteni navigacie sa bez problemov chiti a zacne navigovat. problem nastava ked sa automaticky prepne na detailne zobrazenie ci uz krizovatky alebo odbocovacieho pruhu. Bez neakeho varovania sa resetne cely system. po opatovnom spusteni navigacie sa opat chiti a slape az do okamihu ked sa zobrazi detail krizovatky 5-10 sekund a znova reset.
Neviete v com je problem? Vopred dakujem za odpoved.
kinotram1

Příspěvekod jozoho23 v 22 dub 2010 10:59

Zdravím Vás, mohol by mi niekto sem hodiť origo mp3 z NANO ?Zabudol som ho totiž zálohovať a neviem to vrátiť späť.Díky mockrát.
jozoho23

Příspěvekod maryk v 23 dub 2010 18:54

Zdravím, mám rozběhaný RDS-TMC přijímač na okleštěnci z Mountfildu, využil jsem rad na fóru zde, upravil sys.txt dle návodu tady. Na stránkách Dynavixu koupil tzv. autobalíček (aktivní držák, RDS-TMC modul, navíc pouzdro a celkem zbytečná rozdvojka-budiž) to vše za 1100 a zažádal je o návod na spuštění. Pro rozběh stáhl tyhle dva soubory-ofic. volně ke stažení
Kód: Vybrat vše
http://storage.dynavix.com/support/NANO_TMC.rar

Zapojil a oddechl si- běhá i na IGO8 Jarní vydání IGO8 v.8.3.2.80621 s Dimkovo skinem.

Proboha lidi čtěte. Poslední dny nedělám nic jiného než že za vás dávám linky do code !!!!! Jasper
maryk

Příspěvekod Gano5876 v 25 dub 2010 21:40

To: Maryk
Nezkoušel si náhodou na Dynavixu FM vysílač když máš napojený RDS-TMC modul včetně antény? Jestli náhodou není pro vysílání FM tuto anténu?
Díky za odpověď.
Gano5876

Příspěvekod marekno v 28 dub 2010 18:29

Dobrý den,
prosím o návod jak a kde změnit rozlišení a kam nakopírovat češtinu v IGO8 u nav.NANO. Po úspěšném spuštění se mi IGO8 zobrazuje pouze na 2/3 obrazovky a ještě k tomu v polštině. Pokud se můj dotaz opakuje, předem se omlouvám.
marekno

Příspěvekod amatér v 28 dub 2010 19:01

Nevím zda se opakuje, ale je potřeba uvést i rozlišení toho NANO, to samé rozlišení musí obsahovat data.zip, dále je v sys.txt pravděpodobně zápis:
[interface]
resolution_dir="xxx_xxx"

stačí ten zápis zastředníkovat, nebo do něj vepsat platné rozlišení displeje.
Soubor s češtinou se jmenuje Lang_Czech.zip, možná trochu jinak ale důležité je to czech. Patří do content/lang.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy