Franky52 píše:ne2dd:
Tak nyní jsi mne dostal. Podle toho, co píšeš, je to řešení jednoduché. Podle toho, jak ovládám tenhle okleštěný systém, už mnohem složitější. Mohl bys mne, prosím, nakopnout, jak ty obrázky a cestu prohodím a kde je najdu?
Konečně jsem se dostal k PC.
Takže zástupce jsem použil ty pro nastavení jazyka a casové zony, stejně se použijí jen jednou.
Navigaci Dynavix jsem ponechal, jen jsem překopíroval soubor Starter.exe do složky Shell a přejmenoval na TimeZone.exe. Původní TimeZone.exe jsem přejmenoval na něco jiného.
Instalci Tomtom7 i s mapami mám na kartě SDDMC. V Apshell.ini jsem upravil tak aby místo dynavixe se spouštěl Tomtom :
[Navigation]
//Path=\MyFlashDisk\dynavix\starter.exe
Path=\SDMMC\TomTom\TomTom Navigator.exe
Igo8 jsem nahrál na Flashdisk do složky iGO8. Soubory iGO8.exe a sys.txt jsem nakopíroval do Shell a v sys.txt nastavil cestu (dam ho sem cely):
[folders]
app="MyFlashDisk\iGO8"
[debug]
skip_eula=1
disable_outlookpoi=1
sound_q_length=200
queue_length=200
[interface]
skin="ui_igo8"
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
mapfontscale=150
[rawdisplay]
highres=0
driver="GDI"
[map]
2dheadup=1
3dcarsizemin=5000
3dcarsizemax=8000
3dcarsizemul=11000
3d_max_tiltlevel=8600
3d_min_zoomlevel=20
3d_zfar_horizon_ratio = 200
[roundaboutcam]
enabled=0
centery=50
[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
Soubor iGO8.exe ve složce Shell jsem přejmenoval na Language.exe, to původní jsem zas přejmenoval na něco jiného.
Tak a ještě nápisy pod ikonami TimeZone a Language. V souboru StringTable.xml změnit v odstavci <String name="LANG_CAPTION_LANGUAGE"> název pro iGO8 : <CSY>Igo8</CSY>
Podobně u <String name="TIME_STRING_TZ">
název pro Dynavix : <CSY>DYNAVIX 8</CSY>
No a změna pro Tomtoma na místo dynavixu je tady v tom odstavci :
<String name="SHELL_MAIN_CAPTION_NAV">
a sice <CSY>TomTom7</CSY>
Podobně jsem ve složce Shell\Apuires\480x272 našel i obrázky u zástupců (třeba 480x272BTN_Sys_DateTime.png) a dal svoje, ale to už si jistě dotvoříš dle svého...
Jo, všechno jsem nastavoval přes Activesync, nakopíroval na plochuv PC, upravil a nakopíroval zpět. To co šlo na SDMMC, jsem nakopíroval přímo přes čtečku, ostatní zas Activesync. šlo to docela rychle.
Jinak jak to vypadalo s NANO zpočátku zoufale, tak teď jsem spokojen (za ty peníze). Mám v tom 3 různé navigace, umí prohlížet fotky a videa i ten přehrávač je slušný.
Škoda jen že to není víceúlohové, při navigaci nejde přehrávat ještě hudba.