Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod Pipanfrost v 22 bře 2010 20:50

Díky za rady :).. zálohu mám, ale mám problém s připojením k PC. Připojit to sice jde, ale potom, co jsem nainstaloval miopocket, tak se mi při připojení k pc zobrazí externí disk - ten obsahuje složku dynavix, ve které jsou uloženy jen složky data, log a wdata, a složku My Documents).... nevim co s tim, dřív se mi zobrazilo více složek (např Shell atd). Nevím, co to je (má kapacitu asi 814 MB). Když jsem dříve na zařízení v Miopocket spustil explorer, tak jsem zde ostatní složky viděl (Shell, / atd) - ale na počítači se mi stejně zobrazovaly jen tyto dvě složky. A navíc se zařízení už nezobrazuje jako zařízení s windows.
Pipanfrost

Příspěvekod hladik2 v 22 bře 2010 22:21

A nevidíš jenom sd kartu?????
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Pipanfrost v 22 bře 2010 23:03

ne, sd kartu vůbec ... mám tam jen složku dynavix a My documents. Zobrazuje se mi asi jen MyFlashDisk. Potřeboval bych poradit, jak zařídit, aby se mi ukazovaly i ty ostatní složky jako shelldisk, /, SDMMC....
Pipanfrost

Příspěvekod hladik2 v 23 bře 2010 06:38

je povoleno v TC zobrazení skrytých a systemových souborů???
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Pipanfrost v 23 bře 2010 06:50

je.... asi se zobrazuje pouze část disku navigace. Jediná skrytá složka, kterou to obsahuje je FOUND.000 (obsahuje soubory File0000 až File 9999). Ta se asi vytvořila po kontrole disku
Pipanfrost

Příspěvekod hladik2 v 23 bře 2010 07:31

Tu ale smaž,nejlépe provést kontrolu disku z TC/vlastnosti/nástroje/zkontrolovat
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 23 bře 2010 08:11

Ale jestli ta složka FOUND... obsahuje opravdu 10000 souborů, tak není divu, že tam už nic jiného není vidět - to vypadá, jako kdyby to celý "disk" při kontrole označilo jako vadný a všechny soubory se přesunuly do těch "při kontrole nalezených". Takže by měl pomoci tvrdý reset (nebo aspoň totálně vybít baterku) - pak by se měly aspoň Windows složky obnovit automaticky z ROM a všechno by zase mohlo být ovladatelné.

Klidně bych to zformátoval, nechal ještě jednou proběhnout kontrolu disku, a pak ten hardreset...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 23 bře 2010 08:15

nedávno jsem to řešil na NB,a nejlépe co pomohlo,ZÁLOHA, Formát a nová instalace.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 23 bře 2010 09:32

@ Pipanfrost - Vrátím se k problému MioPocket a připojení k PC.

MioPocket(a i jiné unlocky) umožňuje přepínat druh připojení k PC.
Zařízení může komunikovat s PC buď jako ActiveSync nebo jako Mass Storage.
Pokud se ti navigace zobrazuje na PC jako externí disk, tak máš na ní zapnutou komunikaci Mass Storage a do Windows apod. se nedostaneš. Pokud chceš "vidět" na PC i složky vlastního zařízení musíš v MioPocketu přepnou na komunikaci ActiveSync.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Pipanfrost v 23 bře 2010 10:59

To bych rád no, ale mám ten problém, že jsem MioPocket odinstaloval a teď už se to vůbec nespustí. Asi je něco s registry, nevím. Pořád vidím jen ten jeden externí disk, navigace se vůbec nespustí (jen černá obrazovka). Až budu doma, tak to zkusím naformátovat a dát tam tu zálohu. Jen nevím, jak tam mám dát ty soubory, které byly pod složkou "/". Zkoušel jsem úplně vybít baterii. Zařízení se nainstalovalo znovu, ale pouze jako externí disk, ve kterém zase byla jen složka dynavix a mydocuments. Zkusím to celé zformátovat a pak tam dát ty složky, které jsem zálohoval.
Pipanfrost

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy