Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod refresh v 05 bře 2010 19:30

Řekl že psal do Dynavixu, ale je to prý bez odezvy. Na interneti jsem nikde najít nemohl. A u Bédi jsem řekl že nešla zapnout hned od začátku.
refresh

Příspěvekod kejpex v 06 bře 2010 18:41

Damy a panove, vytvorte nekdo zalohu celeho ROM a dejte ji ke stazeni vsem, kterym přistroj prestal pracovat. Jelikz tento pristroj nevlastnim, nemohu tuto zalohu vytvorit. Urcite tim pomuzete tem chudackum, co jim pristroj slouzi uz jen jako tezitko. Jediny spolehlivy nastroj na backup ROM je program "dumprom", kdyz budete googlovat nejdete jej velmi rychle. Pak jej stačí spustit s parametrem:

dumprom.exe -d c:\output nk.nb0

vytvoříte tím zalohu hlavně WIN CE a to bude stacit k preflashovani ROMky. Chtel jsem tyto soubory ziskat od dynavixu, ale jiz tyden bez odpovedi a jina moznost me nenapada.

Zde stahnete utility k zaloze ROM:
Kód: Vybrat vše
http://xdadev.f1ip.net/index.php%3Fdir%3DWallaby/Tools/

Druha moznost jak vypreparovat flash soubory je pomoci BootBlaster. Nahrajete ho na kartu a pak pres pruzkumnika spustite. Je to fakt jednoduchy.
Stahujte zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.handhelds.org/feeds/BootBlaster/
Naposledy upravil kejpex dne 10 bře 2010 16:15, celkově upraveno 1
kejpex

Příspěvekod Kany v 07 bře 2010 16:18

Zdravím všechny, chtěl bych se optat, zda se někomu nepodařilo sehnat ten Flash, mám problém s tím, že navigaci nemohu připojit k PC a když jí dám do sítě, tak mi jen bliká a nic sní nejde udělat...Za každou radu budu vděčný..Ahoj
Kany

Příspěvekod kejpex v 10 bře 2010 15:59

Tak lidicky na podpore Dynavixu jsou skrblikove po nekolika mailech jsem stejne soubory na flash neziskal, jedine co vam reknou je, abyste jim zaslali navigaci a oni ji sami preflashujou. U jinych znacek jako je napr. MIO mi na podpore hned tyto soubory poslali. Avsak na Dynavixu jsou strasne neochotni. Proto doporucuji tuto znacku vubec neporizovat!!!!!! Podpora je proste na h...o!!!!
kejpex

Příspěvekod dj-double v 10 bře 2010 19:18

AHOJTE,NEVIETE MI NIEKTO PORADIT,CI SA DA ZVATSIT VELKOST PISMA V NAZVOCH ULIC?NAINSTALOVAL SOM DO IGO8 SKIN PLUSPLUS BIG,ALE TO JE STALE MALO,TKA SOM PRESKUMAL ASI VSETKY NASTAVENIA A TEXTOVE SUBORY V IGO ALE NIECO TAKE SOM NENASIEL,TAK AK NIEKTO VIE,PORADTE
dj-double

Příspěvekod pavelpavel v 11 bře 2010 12:10

Ahoj,

mohl byste někdo prosím co nejpřesněji popsat jak NANO rozebrat, aby nebylo při případné reklamaci nic poznat? Samozřejmě předpokládám, že se musí nejprve povolit ty čtyři šroubky, ale stejně pak drží NANO dál při sobě. Zkuste prosím popsat přesný postup kde začít, kam co zasunout atp. případně i s nějakými foto ať to poslouží všem. ;)

Dík a Ahoj Pavel
pavelpavel

Příspěvekod migguell v 13 bře 2010 21:13

Cusky, navigaci jsem rozdelaval pomoci kytaroveho trsatka, jsou tam zobacky... ale da se to hezky rozdelat.
Pomalinky postupne rozevirat. Zacinal jsem prvne delsi stranou. Mozna by bylo dobre zacit i rozkem...
Ja mam jeste dotaz ohledne nahradnich dilu. Nevite nekdo kde by se dal sehnat kompletni displej na tuto navigaci, a nebo jen dotykovy segment ktery je na displeji ,, nacvakly''
Jde o to ze jsem poslal navigaci na opravu, ale jak kejpex uz psal stoji to tam pekne za prd. Domaham se odpovedi uz 14 dni, kolik me to bude asi stat, ale pani asi nemaji cas... No a vzhledem k tomu se chci informovat i o tom disleji abych vedel okolik me natahnou.
Inak po upravach sem s navigaci nadmiru spokojeny... Jeste bych chtel vedet jestli se da nejak dostat do win... tak jak to maj kluci u mio, nevite nekdo?
migguell

Příspěvekod Leoš v 14 bře 2010 04:45

Pokud jsi poslal navi do opravy v záruce, tak mají ze zákona 30 dní na vyřízení reklamace. Já jsem ji jí taky poslal,tak čekám co bude. Pokud zde dá někdo návod jak vytvořit flash soubor,ať ho dá, rád ho poskytnu,pokud mi to příjde opravené.Myslím tím návod krok po kroku, né že strýček gugl ti poradí.
Leoš

Příspěvekod refresh v 17 bře 2010 13:22

Mohl by mi někdo poradit jak spustit iGO8 z karty, tak abych mohl volit mezi navigací Dynavix a iGo8, jestlki je to vůbec možné. Jestlo to možné není, jak alespoň spustit iGO8 z paměť karty. Díky za rady
refresh

Příspěvekod setamartin v 18 bře 2010 18:05

refresh píše:Mohl by mi někdo poradit jak spustit iGO8 z karty, tak abych mohl volit mezi navigací Dynavix a iGo8, jestlki je to vůbec možné. Jestlo to možné není, jak alespoň spustit iGO8 z paměť karty. Díky za rady

Tak já jsem si 2 dny hrál instalaci Igo 8.
Stáhnul jsem poslední verzi.......nakopíroval na kartu a spustil.
Problém byl v nastavení rozlišení displeje.Ale nakonec jsem i to vyřešil.Takže mohu používat jak Nano tak Igo 8(což je o proti Nanu 100 a 1).
setamartin

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy