Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalace iGo do Alpine Blackbird PMD-B100P

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Instalace iGo do Alpine Blackbird PMD-B100P

Příspěvekod trance_dj v 30 čer 2009 13:58

Zdravim vsechnya zaroven dekuji za toto forum. Jsem vlastnikem navigace Alpine Blackbird PMD-B100P, ktera bezi na Win CE 4.2. Originalni navigacni system v tomto zarizeni je PocketMap Navigator R4.10.1109. Alpina bohuzel prestala toto zarizeni podporovat takze neexistuje cesky jazyk ani jakakoliv upgrade map. Origo je v ni nahrana zapadni evropa ( cca rok 2007 ) se vsemi jazyky krome CZ. Proto jsem nahral do alpiny iGO. Odemkl jsem ji a dostal se do WinCE prostredi. Instalace probehla uspesne ( vse bezi, tzn. GPS prihlaseno, CZ jazyk v poho, navigace z mista A do mista B atd ).prave diky vcerejsimu nalezeni tohoto fora a postupu inslace do Blaupunktu Lucca ( podobny nazev ResidentFlash atd. ) Navigace iGo jde vsak poustet pouze z WinCE prostredi, potreboval bych aby nabihala po stisknuti tlacitka ON/OFF na navigaci. Prejmenoval jsem puvodni slozku s PocketMap Navigatrem a nazev iGo slozky podle tohoto nazvu. ( puvodni slozku PocketMap jsem prejmenoval na PocketMap123 a vytvoril slozku novou s nazvem PocketMap a do nej soupnul iGo.exe prejmenovane na PocketMap Navigator.exe a cely obsah iGo mimo Content, ktere jsem nechal na SDMMC karte ). Avsak stale se mi nedari donutit navigaci aby po stisknuti tlacitka ON/OFF nabihal iGo. Stale nabiha PocketMap Navigator ( do rezimu Update Map, ponevadz tato navigace ma slabinu v tom ze kdyz se zmackne Hard Reset ve spodni casti navigace tak se smazou mapy - coz je muj pripad a to byl take jeden z duvodu prejit na iGO ). Pokud mate nejake napady a postupy jak dosahnout toho aby nabihala iGoi, sem s tim.

Jinak tady je obrazek te me navigace jen tak aby jste vedeli co je to zacObrázek
trance_dj

Re: Instalace iGo do Alpine Blackbird PMD-B100P

Příspěvekod warhead v 01 črc 2009 08:53

tak tohle je docela zapeklity :D je taky dost mozne ze to ma neco malo primo v ROM nebo nekde schovane :?
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod trance_dj v 01 črc 2009 09:37

Zkousel jsem vse mozne dokonce jsem smazal slozku s origo programem ( PocketMap Navigator ) jestli nahodou nejakej residentni program i po prejmenovani nevyhle puvodni Navigator.exe a porad smula. Holt se iGo musi poustet pres WinCE.
trance_dj

Příspěvekod warhead v 01 črc 2009 09:41

pripadne me napada pokusit se napsat nejaky autorun ktery by to zralo ;)
Obrázek

warhead

Příspěvekod trance_dj v 01 črc 2009 09:58

tak chytrej a zbehlej abych vytvoril autorun.exe zase nejsem. ( ale jsem ucenlivej takze me staci postrcit co a jak ).Nasel jsem knihovnu PoweButton.dll ktera ale nejde vyjmout, aby se na ni mrknul v PC.
trance_dj

Příspěvekod warhead v 01 črc 2009 11:20

to je hodne na experimentovani no, to by chtelo vedet co to vsechno vola pri startu a tak
Obrázek

warhead

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy