Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod lubiko v 01 čer 2010 11:13

jojo - i to jsem zkousel, jiny data.zip, jinou celo verzi (zkousel jsem tam 8.3.2. a 8.3.4) Samozrejme jsem to neinstaloval, ale jak pises jen nakopiroval. Dokonce jsem tam nakopiroval verzi, ktera byla primo kopie toho, co tam mel jeden clovicek a stejne to nefungovalo (a jemu jo ). No muzu mit treba jinou verzi HW, nebo muzou byt nejak nakopnuty Wokenice. Zjimalo by me, jestli se da na tomhle zarizeni udelat nejak HR.
lubiko
 
Příspěvky: 6
Registrován: 24 kvě 2010 17:01

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod jojo v 01 čer 2010 13:44

Hard reset to neviem ale hadam niekto poradi. Inak hard reset sa da urobit aj softwerom. Mozno ti to pojde. Prikladam soft aj hard resety.
RESET.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod lubiko v 01 čer 2010 19:03

Diky, jestli najdu dost odvahy ten HR udelat tak to zkusim. Jinak jsem uspesne rozchodil na strade i iGO Amigo a vysledek byl uplne stejny, vse chodi bez problemu, ale problem s tou hlasitosti je tam take.
lubiko
 
Příspěvky: 6
Registrován: 24 kvě 2010 17:01

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod koudyc v 12 led 2011 19:08

Zdravim, mám problém s touto navigací respektive s nalezením signálu. GPS port mi v pohode najde na 2 a 8 portu s rychlosti 4800, ale signál stále nemuho najít. Používám iGO 8.3.4.117940. Chtěl bych se zeptal zda-li se nemusí například odblokovat GPS port??? Předem děkuji za odpověď.
koudyc
 
Příspěvky: 1
Registrován: 02 pro 2010 18:01

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod hladik2 v 18 led 2011 12:53

Jak na hardreset u Strady GP50N????.Zůstane stát na úvodním obrázku a nejde připojit k počítači ,nereaguje na sd kartu s firmware????
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod Jarouš v 18 led 2011 23:16

Otevřít okno a udělat rychlý pohyb rukou směrem ven a v úrovni rámu navigaci pustit. :D
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod sonid v 11 srp 2011 17:51

potřeboval bych poradit, mám navigaci PANASONIC STRADA CN-GP50n a na ni Igo My Way 8.3.4.142975. Zdá se že vše funguje, ale občas se stane že navigace začne prostě blbnout (třeba jedu po dálnici a najednou že mám odbočit a tak)
sonid
 
Příspěvky: 1
Registrován: 06 lis 2010 14:45

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod josfiala v 14 říj 2011 13:02

Vyřešil již někdo problém se zvukem u Strady po nainstalování iGO8?
Zvuk i když je v iGU nastaven na max je nedostatečně silný.
Díky za každou radu.
Josef
Uživatelský avatar
josfiala
 
Příspěvky: 145
Registrován: 08 pro 2008 12:12
Bydliště: Praha IX

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod gps v 25 čer 2012 08:42

Ahoj,
právě tu kopíruji IGO8 (IGO Primo) do navigace Panasonic Strada (CN-GP50).
Zvolil jsem postup kdy jsem na SD kartě přejmenoval igo.exe na SDauto.exe a IGO naběhne tak jak má ,potud spokojenost.
Pokud však chci navigaci ukončit tak mi v IGO8 i Primo zůstane navigace zaseklá v hlášce " zavírání ,čekejte prosím".
Navigaci vypnu HW tlačítkem ,ale při dalším zapnutí musím vše znovu přenastavovat počínaje výběru jazyka ,hlasu atd.... prostě navigace při ukončení nezapíše do SAVE.
Neví někdo jak upravit např. SYS.txt k tomu aby se na Stradě ukončoval soft korektně?
Díky moc za případnou odpověď.
gps
 
Příspěvky: 6
Registrován: 19 čer 2012 14:33

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod amatér v 25 čer 2012 09:52

Nejprve bych zkontroloval, zda se SD karta neuzamkne při zasouvání do navigace. Pravděpodobně to bude ten problém.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron