Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod barbera v 10 čer 2009 18:23

teď jsem na stradu nahodil poslední verzi Igo8 a jde to. pokud chceš hodím sem odkaz na stažení verze + postup, který mi fungoval
barbera
 
Příspěvky: 3
Registrován: 10 čer 2009 10:54

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 18:26

Doporučuji odkaz na stažení verze sem nedávat, máme přísné moderátory, kteří hlídají případné odkazy na neleg.SW a mažou to. myslím, že zájemců stačí zde popsat postup, ostatní se dá řešit přes SZ ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod Ivo K v 12 čer 2009 14:49

Zveřejnit postup, by bylo určitě vhodné. Jistě pomůže i ostatním a navíc, když to máš otestované a funguje ti iGO8 korektně, tak je to pro ostatní ideální.
Já se také rád dozvím v čem jsou úskalí. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod Jarouš v 12 čer 2009 17:42

Tak si to zájemci mezi sebou mohou vyřídit SZ.Děkuji.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod barbera v 14 čer 2009 08:36

jedná se o verzi, která se spouští z karty. verze 8.3.2.91972

1) V Panasonic GP50\ResidentFlash\Navigation změn název souboru Navi.exe na například Navi1.exe.
2) Soubor ceDesktop.exe přejmenuj na Navi.exe a přesuň do Panasonic GP50\ResidentFlash\Navigation
3) V Panasonic GP50\ResidentFlash\QAP změn název souboru BTMon.exe na BTMon1.exe
4) Soubor ceDesktop.exe přejmenuj na BTMon.exe a přesuň do Panasonic GP50\ResidentFlash\QAP
5) restart a po restartu tam máte Windows CE 5.0, ale je tam chybové hlášení (v mém případě se chybové hlášení neobjevilo).
6) smaž v Panasonic GP50\ResidentFlash\Navigation soubor Navi.exe (toto se mi nepodařilo ale na funkčnost to nemá vliv)
7) nahraj na kartu složku igo8
8) spusť z rootu karty //iGO/iGO.exe a naviguj kam potřebuješ, vše vyzkoušeno a funkční.


Po spuštění mi igo nechtěl najít gps modul bylo potřeba nastavit v menu - nastavení – gps – gps povoleno (zrušit zaškrtnutí) a spustit Zjistit automaticky.
soubor ceDesktop se najde ve vyhledávači celkem snadno - odemkne navigaci...
barbera
 
Příspěvky: 3
Registrován: 10 čer 2009 10:54

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod douda78 v 20 úno 2010 12:09

Doudo, doudo - předchozí příspěvek se necituje!!
Kde najdu soubor ceDesktop.exe?
douda78
 
Příspěvky: 1
Registrován: 20 úno 2010 11:44

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod johana v 24 bře 2010 22:11

hezký večer,díky za vaše rady,hlavně děkuji pánovi barbera,za rady,IGO8 mě šlape a dnes jsem si dala na kartu IGO Amigo 8.4.2.95590 a šlape taky,jen jsem musela v sys.txt přepsat rozlišení
johana
 
Příspěvky: 1
Registrován: 22 úno 2010 19:29

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod vlasta.d v 23 kvě 2010 17:44

johana píše:hezký večer,díky za vaše rady,hlavně děkuji pánovi barbera,za rady,IGO8 mě šlape a dnes jsem si dala na kartu IGO Amigo 8.4.2.95590 a šlape taky,jen jsem musela v sys.txt přepsat rozlišení


Zdravím.
Tak jsem do Strady dostal Igo Amigo 8.4.2.81333. Vše běhá, prostě nádhera. Jen to podstatné nemohu rozchodit. Nemohu najít nastavení modulu GPS. Automaticky Strada nic nenajde. Pomozte prosím.
U Igo 8 jsem to našel ihned, ale tady si nevím rady.
Děkuji
vlasta.d
 
Příspěvky: 2
Registrován: 23 kvě 2010 17:30

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod hladik2 v 23 kvě 2010 22:17

poku jsi na tom měl igo tak dej sys.txt z igo do amiga.Port GPS je stejný,včetně rychlosti.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod vlasta.d v 24 kvě 2010 14:44

Zdravím,
jediný txt ve ve složce save s názvem systém. V tomto txt je nastavení gps, které jsem již kopíroval a nic. Fígl musí být přímo v mastavené menu - nastavení - gps, ale nikde nic. Je možné, že jsem již stáhnul nefunkčí aplikaci.
vlasta.d
 
Příspěvky: 2
Registrován: 23 kvě 2010 17:30

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků