Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod pavsvob v 24 dub 2009 20:18

Jak rozjet IGO8 v navigaci Panasonic Strada ? V navigaci už mě naskočí Windows CE 5.0 , IGO8 sem skopíroval na SDkartu ale při spuštění mi to hlásí chyba aplicace .
pavsvob
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12 dub 2009 19:44

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod vovi v 24 dub 2009 20:37

Tu hlášku trochu upřesni, takhle bychom jen hádali z křišťálové koule. ;)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7371
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod pavsvob v 25 dub 2009 18:42

IGO8 mám skopírovaný na kartě a při spuštění to hlásí tuto hlášku. Application Navi.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the program program vendor.
Program : Navi.exe
Exeption: 0xC000001C
Address: 8020A268
pavsvob
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12 dub 2009 19:44

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod warhead v 27 dub 2009 09:14

ja jen doplnim ze na panasonicach bezi modifikace navigonu ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
Uživatelský avatar
warhead
 
Příspěvky: 304
Registrován: 07 črc 2008 07:57
Bydliště: West Czech

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod Ivo K v 27 dub 2009 10:27

@pavsvob - Ještě prosím napiš co jsi už udělal, co jsi nakopíroval, co jsi přejmenoval atd.

Hláška je jasná (aplikace Navi.exe provedla neplatnou operaci), ale nic nevysvětluje, abychom ti mohli poradit.
Nevíme, jestli aplikací "Navi.exe" spouštíš přejmenovaný iGO.exe nebo ještě původní navigační program.

Předpokládám, že původní navigační program máš na SD kartě.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod warhead v 27 dub 2009 11:33

pokud se nepletu ve verzich tak je potreba prejmenovat SDAuto.exe nikoli primo navi.exe
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
Uživatelský avatar
warhead
 
Příspěvky: 304
Registrován: 07 črc 2008 07:57
Bydliště: West Czech

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod pavsvob v 27 dub 2009 20:01

Omlouván se že pořad optěžuju . V navigaci Panasonic Strada aby naskočil Windows CE 5.0 jsem př vytažené SD kartě a připojení k počítači jsem otevřel ResidentF a ve složce Navigation
přejmenoval Navi.exe na Navi1.exe . Potom do téhle složky skopíroval Explorer.exe s téhle stráneky : http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-ma ... -mapa.html . Explorer.exe jsem přejmenoval na Navi.exe .Potom jsem ve složce Qap přejmenoval BT Mon.exe na BT Mon1.exe .Potom do téhle složky opět skopíroval Explorer.exe a přejmenoval BT Mon.exe.Tím po vipnutí a opětovném zapnutí v navigaci naskočí Windows. CE 5.0. Potom jsem na SDkartu skopíroval IGO 8.3 a snažil jsem se to spustit ale hlásí to tuhle
hlášku : Application Navi.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the program program vendor.
Program : Navi.exe
Exeption: 0xC000001C
Address: 8020A268
pavsvob
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12 dub 2009 19:44

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod Ivo K v 28 dub 2009 13:35

Jestli tomu dobře rozumím, tak nyní máš přemapovaná tlačítka v menu a spouštíš některým Explorer a v exploreru spouštíš program iGO8.

Je-li to tak, tak mne napadají dvě možnosti.
- Explorer nedokáže korektně spustit iGO8
- Verze iGO8 není vhodná do této navigace(např. neobsahuje správné rozlišení, "neupravená" licence)

Já bych vyzkoušel pomocí Exploreru spustit nějaké jiné programy a pokud budou fungovat, poohlédl bych se po jiné instalačce iGO8.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod ironmanik v 30 kvě 2009 13:01

zrdavim vim ze todle tu asi nepatri,ale mam panasonic strada gp50n a pri aktulalizaci se mi to seklo a ted mi navi nejede,naskoci jen carkovany napis ,,Panasonic,, a dale se nic nedeje,nepodari se mi ji ani synchronizovat s pc.
Prosim poradte
ironmanik
 

Re: Instalace IGO8 na navigaci Panasonic Strada

Příspěvekod Ivo K v 31 kvě 2009 19:30

Tvoji navigaci neznám, ale já bych nejprve vyzkoušel Hardreset, jestli navigace "neoživne".

Jinak víc rozepiš co jsi s navigací přesně dělal.

Co jsi aktualizoval? Aktualizoval jsi SW nebo i FW?
Aktualizace neskončila korektně?
Naposledy upravil Ivo K dne 12 čer 2009 14:45, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Další

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník