Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

I PHONE 3G

Příspěvekod SvoDa v 19 bře 2009 07:45

Nemá někdo zkušenosti s GPS na tomto přístroji http://www.3g-iphone.cz/
Kluk si to kupuje a má představu, že tam chce mít - jak sám řekl - cituji" "to samé navigování jako já" :o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod dusan137d v 19 bře 2009 07:53

Skús sa obrátiť na "jaho" myslím, že on to má nainštalované. Ja to mám v Omini a všetko v pohode.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod warhead v 19 bře 2009 08:56

nemam s tim zkusenosti ale jsem pomerne v obraze, teprve nedavno uvolnili SDK i pro realnou navigaci takze app ala igo,garmin,tomtom teprve budou snad zatim je jen google a par turistickych nic moc mapek pokud vim ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 19 bře 2009 09:15

Našel jsem toto http://www.modmyi.com/forums/native-iph ... phone.html a mělo by to jít.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 19 bře 2009 09:27

To bys to, Dane, musel nejdřív portovat do Mac OS X 2.2, který v těch iPhonech 3G je.
Teprve v létě má být uvolněna definitivní verze nového FW, který konečně oficiálně nabídne i podporu navigačních aplikací (které se ovšem budou muset většinou teprve napsat). Zatím je s tím údajně nejdál slovenský SYGIC, který prý už nějakou betaverzi předváděl. Ale že by se do vývoje hrnuli i soudruzi z NavnGo, to jsem zatím neslyšel. Jediná "navigace", kterou Apple oficiálně podporuje, je lokátor v Google Maps. A podobných aplikací je pro iPhone víc. Ale zatím žádná skutečně "naváděcí" aplikace není.

To už radši přemluv kluka, ať si koupí něco pořádnýho od HTC - tam bude mít standartní Wokna a s instalací "úplně stejné" navigace nebude nejmenší problém.
iPhone je stejně spíš módní výstřelek, ale vono asi u těch mladejch jde hlavně o tohle... Ale kdyby měl třeba Touch HD, tak bude stejně král, a ostatní budou iPhony schovávat do kapes, když se k nim přiblíží ;)

EDIT: To, na co odkazuješ, je příspěvek z 23.1., který slibuje do 4 týdnů hotovou verzi - ale už je měsíc "po termínu" a nic se zatím neobjevilo. A to video, co tam ukazují, je podle řady dalších reakcí podfuk.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 19 bře 2009 09:30

Kdyby to tak četl Jarda(jaho),který je skalní fanda iPhone,ten by se asi divil :!: :o :o
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 19 bře 2009 09:36

OK, díky.
Tady jsou videa http://www.youtube.com/watch?v=-bO5tw_v ... re=related a
http://www.youtube.com/watch?v=nxlsLX90 ... re=related
Nevím, jestli to naviguje, nebo jen naplánuje trasu, které se máš držet (asi to bude jen ten lokátor, jak píšeš). Dle hlasového komentáře by to měly být opravdu google mapy?

Kluka už nepřemluvím, je mladej a jde špíš o multimedia,... a už to objednal, taky jsem mu to vymlouval (nejen kvůli ceně :lol: :lol: ).

P.S. Jarda už o tom ví, psal jsem mu o rady :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 19 bře 2009 09:38

Nevím jestli o tom ví,protože má problémy se zuby a trpí jako zvíře,takže vůbec netuším,jestli se sem podíval,ale spíše si myslím,že ne.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod warhead v 19 bře 2009 09:59

to je ta mlada zbrklost :lol: ( i kdyz sazim boty ze je Danuv kluk starsi nez ja :twisted: ) vzhledem k tomu ze to povolene SDK je pomerne cerstve tak proste musi pockat nez vyjde neco poradnyho ;) o tom sygicu se suska uz dlouho tak treba z toho neco vyleze ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod Lakva v 19 bře 2009 10:07

Hehe :-)
SvoDa píše:Kluk si to kupuje a má představu, že tam chce mít - jak sám řekl - cituji" "to samé navigování jako já" :o

To bych se moc divil...

Pokusím se shrnout všechny informace, které jsem o tom zatím získal:
1) Těch několik videí s iGO na displeji iPhonu (nebo něčeho co tak vypadalo) se vždy ukázalo jako podvrh. Na žádném tom videu není vidět start aplikace a interakce údajného iGO s dotyky displeje nejsou dokonalé (i na tomprvním co je tady uvedeno ten dotyčný několikrát čaruje na displeji a nic se neděje). Ve všech mě známých případech se ukázalo, že to bylo video zachycené na WM zařízení a přehrávané na iPhonu.
2) Tomtom oznámil přípravu aplikace pro iPhone krátce po uvedení (i když realtime navigace byla v té době ještě "nepovolená"). Sygic oznámil o něco později pokusy o port na apple. Podobné zprávy jsem zaslechl i o Route 66.
U iGO ticho po pěšině...
3) TT jede na Linuxu (nebo nějakém podobném unixu), Symbianu, widlích... Route66 je minimálně na widlích a symbianu... Garmin má widle, Linux a Symbian (myslím - nejsem si stopro jist)...
iGO, pokud vím, jede jen na widlích. Nav'n'Go asi porty nedělá...

A pak jsou ještě další podobné indicie... Takže IMHO si iPhone na krále navigací ještě NEJMÍŇ půl roku počká. Jestli se vůbec kdy dočká...
I ta jedna "navigace", co se zatím pro iPhone objevila, je spíš legrácka. Z toho co jsem viděl, byl můj starej TT6 na symbianové Nokii 5500 (má strašně mrňavej displej a kvůli pádům systému jsem raději jezdil bez zvuku) rozhodně použitelnější.

iPhone JE chytrej telefon - pro blbý amíky. Pokud chce syn něco pořádnýho, asi bych taky doporučil nějaké nové stylové širokoúhlé zařízení na widlích - dohraje tam programy jaký chce a může machrovat líp než s iBlbem...
Lakva

Další

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy