Hehe

SvoDa píše:Kluk si to kupuje a má představu, že tam chce mít - jak sám řekl - cituji" "to samé navigování jako já"

To bych se moc divil...
Pokusím se shrnout všechny informace, které jsem o tom zatím získal:
1) Těch několik videí s iGO na displeji iPhonu (nebo něčeho co tak vypadalo) se vždy ukázalo jako podvrh. Na žádném tom videu není vidět start aplikace a interakce údajného iGO s dotyky displeje nejsou dokonalé (i na tomprvním co je tady uvedeno ten dotyčný několikrát čaruje na displeji a nic se neděje). Ve všech mě známých případech se ukázalo, že to bylo video zachycené na WM zařízení a přehrávané na iPhonu.
2) Tomtom oznámil přípravu aplikace pro iPhone krátce po uvedení (i když realtime navigace byla v té době ještě "nepovolená"). Sygic oznámil o něco později pokusy o port na apple. Podobné zprávy jsem zaslechl i o Route 66.
U iGO ticho po pěšině...
3) TT jede na Linuxu (nebo nějakém podobném unixu), Symbianu, widlích... Route66 je minimálně na widlích a symbianu... Garmin má widle, Linux a Symbian (myslím - nejsem si stopro jist)...
iGO, pokud vím, jede jen na widlích. Nav'n'Go asi porty nedělá...
A pak jsou ještě další podobné indicie... Takže IMHO si iPhone na krále navigací ještě NEJMÍŇ půl roku počká. Jestli se vůbec kdy dočká...
I ta jedna "navigace", co se zatím pro iPhone objevila, je spíš legrácka. Z toho co jsem viděl, byl můj starej TT6 na symbianové Nokii 5500 (má strašně mrňavej displej a kvůli pádům systému jsem raději jezdil bez zvuku) rozhodně použitelnější.
iPhone JE chytrej telefon - pro blbý amíky. Pokud chce syn něco pořádnýho, asi bych taky doporučil nějaké nové stylové širokoúhlé zařízení na widlích - dohraje tam programy jaký chce a může machrovat líp než s iBlbem...