Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

BECKER ACTIVE.6 CE LMU

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: BECKER ACTIVE.6 CE LMU

Příspěvekod tomik88 v 04 bře 2015 12:37

To mi je jasny :) pamatuji si ze tenkrat u dynavixu ktery davali v mountfieldu se musel provest zapis aby tam igo slapalo.ok ja si tedy asi koupim tohoto beckra a vyladim si ho.diky moc
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Re: BECKER ACTIVE.6 CE LMU

Příspěvekod amatér v 04 bře 2015 12:57

Nevím, co chceš ladit, pro kamiony je nejlepší BECKER TRANSIT.6 CE LMU (BE B50), nemusíš nic ladit a aktualizace map je v ceně.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: BECKER ACTIVE.6 CE LMU

Příspěvekod Mirus1 v 09 bře 2015 21:14

Nó, po mé delší odmlce a žádném příspěvku se to tady rozběhlo, takže alespoň k poslednímu příspěvku od amatéra, tak jest, nic se nedá ladit, možná nějak by to šlo, ale nemá to smysl, aktualizace map jsou skutečně po koupi a následné registraci ke stažení pomocí softu "Content Manager" zdarma. Jo a ještě, ano Becker je klon iGO Primo, ale nějak upravený pro Beckera.Toto info mám přímo z podpory...Tuto navi používám denně služebně a zatím perfekt....S čínou co jsem měl 1000 a 1.. :)
Mirus1
 
Příspěvky: 3
Registrován: 12 bře 2013 21:42

Re: BECKER ACTIVE.6 CE LMU

Příspěvekod tomik88 v 06 dub 2015 16:22

a jde po dokopirovaní licence a mapy používat nastavení pro TRUCK a popřípadě si změnit skin???
amatér píše:Vykašli se na to, jsi úplně vedle. Co chceš? pokud si tu navigaci, jak píšeš koupíš, můžeš dokopírovat licencí kolik chceš, nebude ti to nic platné, můžeš přidat mapy Ameriky, nebude ti to nic platné. A abys mohl měnit skin, musíš o tom nejprve něco vědět.
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Předchozí

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků