Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MediaTek MT3351

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

MediaTek MT3351

Příspěvekod Baaraa v 29 pro 2011 00:37

Zdravím, jsem úplný začátečník.
* Hledám návod k této navigaci (nejlépe česky).

Chtěla bych synovi přidat nějaké hry.
Na http://www.tomasii.cdc.cz jsem si pročetla návody a stáhla APP+SYS.

Hry jsou jen na cca 1/4 displeje a musím je spouštět přes widows.

* Jak ty hry roztáhnu na celou obrazovku? (pokud vůbec to jde)
* Jdou nějak přidat do oddílu hry, abych nemusela přes windows?

Dostala jsem ji k vánocům tak v tom trochu plavu... Díky za každou dobrou radu.
Baaraa
 
Příspěvky: 1
Registrován: 29 pro 2011 00:26

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod tomasii v 29 pro 2011 12:35

Máš větší rozlišení, např. 800x480 a tak se hry pro 480x272 zobrazují na části obrazovky. :(

Řešením je sehnat hry pro větší rozlišení, nebo hry, které samy přizpůsobí rozlišení rozlišovačce navi. :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://www.tomasii.cdc.cz

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3203
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

MediaTek MT3351

Příspěvekod Duffo v 20 dub 2012 22:43

Zdravim vespolek,
obracim se na mistni odborniky s prosbou o radu tykajici se navigace MT3351 (Nav N Go iGO8 / 8.3.2.80621 / 10.3.2009)

Nastavoval jsem si nove schema pro Den/Noc ze zakladniho na Herling Sky-Day/Night. Po vypnuti a zapnuti navigace se mi krome uvitaci obrazovky uz nezobrazuje navigace-mapy. Kdyz chci otevrit zalozku navigace chvili se nacita a pak vyskoci jen okno s hlaskou: Failed to open file: gfx/night/sky_1.bmp exiting application. Zkusil jsem uz prepnout na tovarni nastaveni + reset, ale zadna zmena. Navi Path mam nastaven. Problem je, ze se nemohu dostat do nastaveni GPS, abych mohl nastavit puvodni schema Den/Noc. Mel byste prosim nekdo uzitecnou radu jak to napravit? Predem diky za vase napady.
Uživatelský avatar
Duffo
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 dub 2012 18:10

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod amatér v 20 dub 2012 23:00

Ve složce save je soubor system.ini, v něm je zápis:
Kód: Vybrat vše
[interface]
current_day_color_original_name="xxxx"
current_night_color_original_name="xxxxxx"


Řádky current_day_color_original_name= a current_night_color_original_name= odmaž. Potom spusť navigaci.

Pro příště používej pouze doplňky určené pro svou verzi navi sw.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 10423
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod Duffo v 20 dub 2012 23:57

amatér:

Diky za pomoc, uz to funguje. Kdyz jsem mel v nabidce moznost nastaveni jineho schematu Den/Noc chtel jsem zkusit jinou grafiku. SW je puvodni, nic jsem tam nepridaval. Otazka, co je v navigaci primo od vyrobce, z obchodu nemusi jeste spravne komunikovat, fungovat?! Jeste bych rad pozadal o tip jakou aktualni verzi radaru pouzit, aby to fungovalo v me navi. Nerad bych zase neco podelal. Jeste jednou diky!
Uživatelský avatar
Duffo
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 dub 2012 18:10

MediaTek MT3351

Příspěvekod kamil79 v 26 pro 2014 21:52

Ahoj uživatelé MediaTek MT3351
udělal jsem aktualizaci mé navigace, proběhla úspěšně až na to, že se mi obrazovka pouze u navigace zmenšila cca o 70%. Kdyby někdo z Vás věděl jak vrátit původní velikost obrazovky, byl bych mu opravdu zavázán. Děkuji za odpovědi
kamil79
 
Příspěvky: 1
Registrován: 26 pro 2014 21:01

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod sklokan1 v 22 bře 2015 14:18

Zdravím,mohl by mi někdo prosím poradit jak tuto navigaci aktualizovat a hlavně kde.Děkuji.
sklokan1
 
Příspěvky: 1
Registrován: 22 bře 2015 14:17

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod Jooguda v 19 črc 2015 23:49

Dobrý večer,

zakúpil som navigáciu Mediatek MT 3351 C od majiteľa, ktorý sa mi po kúpe nehlási, takže reklamovať sa už nedá. Pri zapínaní bez nabíjacieho kábla sa navigácia nezapne, po pripojení nabíjacieho kábla navigácia preblikuje a na displeji bliká nápis Madiatek s bielymi pruhmi. Po pripojení k PC sa nezobrazuje žiadny ďalší disk. Myslel som, že sa mi podarí aktuálny software, ktorý je asi poškodený aktualizovať. Ale bez vyhľadania disku na PC sa mi to určite nepodarí. Preto vás srdečne žiadam o pomoc, v prípade potreby som ochotný o prísť a zaplatiť za pomoc.

Ďakujem!
Jooguda
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 črc 2015 23:36

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod Ivo K v 20 črc 2015 06:46

No, nevypadá to moc dobře.
Já bych se snažil o funkční připojení k PC, abych zjistil co je v navigaci za soubory.
Při připojení se něco děje? Vyskočí nějká hláška?
Vyzkoušej připojení na jiném PC, s jinými operačním systémem.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5339
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: MediaTek MT3351

Příspěvekod Jooguda v 20 črc 2015 10:57

Ahojte, po pripojení k PC, navigácia vôbec nereaguje, blikanie neprestane, len začne nabíjanie navigácie. Na zadnej strane je dierka pre reset navigácie, ak resetujem navigáciu, prestane preklikovat displej a potom znova začne. Potrebujem radu, kto by sa mi na to pozrel, som z okresu Trenčín.
Jooguda
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 črc 2015 23:36

Další

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník