Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8.3 na HTC tytn II nejde rozchodit

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

IGO 8.3 na HTC tytn II nejde rozchodit

Příspěvekod nounejm v 20 pro 2008 01:16

Zdravím Vás.
Už jsem fakt zoufalý.
Nemohu rozjet IGO na kaisrovi.
Najede hlavní screen, nastavím si jazyk, hlas a pak když mám odkliknout, že souhlasím s licenčním ujednáním (EULA), tak to vytuhne.
Po restartu už se mi licenční ujednání nezobrazí a zasekne se to na hlavním screenu, když se dostane k "akci" starting.
Už jsem vyzkoušel několik různých instalaček, ale pořád to stejné.
Mám systém windows mobile 6.1, ROM HD_III Raphael WWE.
Předem díky za pomoc při hledání řešení mého problému.
Nounejm
nounejm

Re: IGO 8.3 na HTC tytn II nejde rozchodit

Příspěvekod Tomas v 26 pro 2008 19:20

Instaloval jsem iGo8 na Kaisera před dvěma dny absolutně bez problémů, jen mám soft WM 6, chtěl jsem udělat updat na 6.1 a díky tomuto článku to asi nedělám. Podobný problém mi začal s TomTom a v servisu museli nahrát nový soft. Mám dojem, že to u tebe bude špatná souhra náhod. Zkusil bych updatovat ještě ostatní věci co byly na HTC webu pro Kaisera a zkusit možná odinstalovat nějaké programy které jsou navíc doinstalovány oproti základní instalaci. Pokud to bude bez úspěchu zkusil bych se vrátit ke staršímu OS WM 6.0. Dej vědět jak jsi dopadl, celkem by mě to zajímalo.
Tomas

Příspěvekod nounejm v 28 pro 2008 20:55

Nemám čas, abych si s tím tolik hrál.
Budu používat raději osvědčený tomtom, který mi nedělá zatím žádné problémy a s wm 6.1 jsem naprosto spokojený. Nepoužívám tolik navigaci v autě, abych tomu věnoval spoustu času. Ale kdyby byla verze pro 6.1, který běží bez problému na kaiserovi, tak bych se samozřejmě nezlobil :-)
nounejm

Příspěvekod warhead v 29 pro 2008 08:51

ja mam ofic 6.1 a bezi mi tam skoro vsechny verze takze nekde mate problem ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod nounejm v 29 pro 2008 21:07

Možná jde o to, že nemám oficiální 6.1.
Až budu mít někdy čas a chuť, tak to testnu na jiné ramce.
nounejm

Příspěvekod nounejm v 28 led 2009 14:50

Tak uz jsem to zprovoznil.
Jednoducha finta. Aby to fungovalo, musi se zakazat asistovane gps (zrusit pres kesiertweak).
nounejm

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy