od jjjlll v 28 dub 2010 11:46
vovi:
Ano SD formatter od Panasoniku. Ze zvědavosti jsem si před lety zformátoval klasickým způsobem originální kartu a byl jsem namydlenej, navigace ji přestala vidět. Následoval horečná činnost hledání příčiny a výsledkem byl právě SD formatter. Funguje spolehlivě.
Hladik2:
Na zprovoznění jiného software je návod jasnej: Stačí příslušný exe soubor přejmenovat tak jako původní, tuším že holuxnavi.exe, a umístit do rootu karty.
Na odemknutí, tedy pokud pojem odemknutí chápu správně, je potřeba nějakým způsobem spustit prográmek ceDesktop.exe, který stáhneme z netu. Způsobů jak spustit ten prográmek je více. Nejjednodušší je ho přejmenovat na holuxnavi.exe a umístit do rootu karty. V tom případě ovšem není vidět plocha neb tu zakrývá úvodní menu. Nebo ho přejmenujeme na start.exe a umístíme do ResidentFlash. v tom případě ale vzniká problém jak se dostat do úvodního menu pro úpravu podsvícení, a zase zpět do woken. Mám to vyřešené tak, že do úvodního menu vcházím kliknutím na startpuv.exe, což je původní přejmenovaný start.exe, a odcházím kliknutím na ikonu ebook, což mi spustí restart. Na to je zase potřeba prográmek restart.exe, přejmenovat na ebook.exe a umístit opět do ResidentFlash. Toť vše.
ALCATEL OT908 (320x240), Android 2.3.4, PRIMO 9.6.7.235654