Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Thinknavi T7

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Thinknavi T7

Příspěvekod mikels v 24 dub 2010 20:27

Zdravím Vás tu všechny.. Dostala se mi do rukou tahle navi k z Korei. Která měpřekvapila, že nemá v sobě baterku. Borec který mi ji přinesl chce do ní iGO ať jsem to tam cpal zboku, zhora, tak ne a ne to tam narvat. jejich soft je na SD kartě a ten nejde spustit zas na ostatních navigacích. Přitom jede na winCe ale bude to nějaká špeciálka. Nemáte někdo zkušenost popř. neznáte tuhlenavi??? Nikde jsem k tomu nic nevygooglil a na jejich stránkách by měla být aktualizace a nikde není...
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Re: Thinknavi T7

Příspěvekod mikels v 25 dub 2010 13:15

Tak jsem se tím prokousal a zjistil že to má procesor mips. proto je potřeba dotoho shneat iGO s označením mips... Sygic jsem už tam narval, ale tím jsem skončil, protože mnoho nav.softu pro tento typ není.. Ale budu googlit dál snad někde něco ještě vyhrabu
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy