Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod Lakva v 18 črc 2009 10:27

Podotýkám, že to ani nečtu - v mých očích je iPhone "pro tupý amíky docela chytrej telefon", i když to se postupně trochu zlepšuje...

Jen co tak vidím "lehkým dotykem" a "jakýmsi perem": obrovskou a zcela nepřekonatelnou výhodou WM je možnost cokoliv nastavit. Když ne přímo v systému, tak nějakou utilitkou z XDA.
Takže tak lehký dotyk, jaký si můžu nastavit na Polarisu, iPhone stopro nezachytí... A bude mi to fungovat i v rukavícich nebo třeba brčkem, na rezistivním displeji nemusím tapat povrchem těla... Když jsem si před časem s nastavením hrál, psal jsem na zkoušku po displeji modelářským vlasovým štětečkem. Samozřejmě tou chlupatou stranou, tak je citlivej!
A "smsky jakýmsi perem" píšeš jen dokud nenajdeš sobě vyhovují SIP (Software Input Panel). SIPů je tak obrovský množství v mnoha různých filozofiích, že se to jednoduše nedá popsat. Stylus na SMS jsem tahal asi 10 dní, pak jsem si našel svůl ideální SIP (záměrně nepíšu jméno, ale je jeden z mnoha, totálně přizpůsobitelnej a zcela zdarma) a od té doby píšu na Polarisu rychlostí asi poloviční ve srovnání se stolním PC. Nebo rychleji, poloviční myslím při chůzi... A samozřejmě bez překlepů, SIP je naprosto geniálně opravuje. (filosofie DRMWYT - Doesn't Really Matter Where You Touch - "je vlastně jedno kde přesně zmáčkneš")
Stylus jsem nevytáhl... nooo.... hóóóóódně dlouho, fakt nevím kdy naposled. Ale zase když mám displej plný drobných detailů a potřebuju se trefit opravdu přesně na konkrétní místo, tak se stylus hodí a funguje. Třeba když hraju Zumu - tu si prstem opravdu představit neumím ;-)
Každopádně teď už to mám taky vyladěné a vychytané, že stylus tahám častěji pro funkci normální tužky, když jí zapomenu. Mám z ebaye stylus s vestavěnou propisovačkou...

Nemám vůbec rád mrkvoně, taky do není díky nim, spíš lze poděkovat žamanů z XDA, ale prostě WM rulez...

Tolik jen tak co mi nedalo, dále polemizovat nebudu, nechci to tu zaplamenit.
Naposledy upravil Lakva dne 20 črc 2009 09:11, celkově upraveno 1
Lakva

Příspěvekod sstopar v 20 črc 2009 08:34

Domnivam se, ze toto vlakno nebylo urceno k hodnoceni kvality mob. telefonu.
Me se jedna o to, ze se snazim otestovat ruzne navi sw a momentalne ke sve spokojenosti mam iPhone a tak se snazim testovat na nem.

Jinak hodnoceni Sygic po cca 150 km ...
Je to proste Sygic ... Krom takove komixove grafiky to je prehledny naviSW. Konecne ma nastavitelne volby co se kde ma zobrazovat (neco jako u iGO8, ale jenom ve spodnim modifikovatelnem okne s udaji). Navigace bych rekl trosku divna (najezdil jsem spoustu krasnych km po silnicich 3 a horsi tridy :-)) Jinak startuje oproti NAVIGONU mnohem a to opravdu mnohem rychleji a obsahuje jiz v zakladu hlasy a popisy v CZ i SK. Pro autonavigaci bych klidne doporucil, ostatni jsem netestoval...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod mikels v 03 srp 2009 21:24

A tady něco pro příznivce iphone. Nový navi program od bratrů Slováku.. Více zde
Kód: Vybrat vše
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/175339-slovaci-vymysleli-novou-satelitni-gps-navigaci-pro-iphone.html
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod warhead v 04 srp 2009 08:34

ale o tom tady prece psal hned pred tebou stopar :lol:
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod addam v 04 srp 2009 11:08

Tak kluci já jsem Vám to říkal ;-)
iGO už je pro iPhone. Oproti informacím které jsem měl, to vyšlo dokonce o týden dřív než tvrdil můj zdroj :lol:

http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=114298

Jen škoda že je to "jen" AMIGO :|
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 04 srp 2009 11:48

Tak to je opravdu překvapivé...

Ale podle těch obrázků........ Aha! Je to AmiGo, že jo!!!! Já jsem si říkal, že ta grafika je nějaká předělaná, ale je spíš podobná AmiGu, než normálnímu rozhraní ajfounu...
Hmmm... uvidíme co přesně to bude mít pod kůží a jestli to využívá ZIPy nebo GROčka - třeba je to nějaký hybrid.
Každopádně pokud by to nemělo průjezdní body, tak to v mých očích snad ani není navigace! :-) (prosím, berte s rezervou - já akorát VIA používám často, ale respektuju, když někdo třeba vůbec)
Lakva

Příspěvekod sstopar v 04 srp 2009 17:21

No, toto trvalo...
Nemate nahodou nekdo link na SZ ????
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod vovi v 05 srp 2009 18:18

Modří už vědí - :arrow: :idea:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 05 srp 2009 18:29

sstopar píše:No, toto trvalo...